Simpsonlar'dan yüreğinize indirecek kehanet!

Simpsonlar'dan yüreğinize indirecek kehanet!

The Simpsons'un son kehaneti yürekleri ağza getirecek. Eğer bu tahmin gerçekleşirse yandık.

ABD yapımı ünlü çizgi dizi Simpsonlar'ın son kehaneti herkesi endişeye sevk etti. Eğer bu kehanet gerçekleşirse bu kez cayır cayır yandık.

0qk7m85zh2gc1.webp

Simpsonlar, 1989'den bugüne izleyicilerini mizahi içeriğiyle olduğu kadar sıra dışı gelecek tahminleriyle de şaşırtmayı sürdürüyor. Dizinin son bölümlerinden birinde yapılan tahmin ise 2024 yılına ilişkin kehanetler küresel çapta büyük yankı uyandırdı.

the-simpsons-hot-saleswoman-000013.jpg

THE SIMPSONS'UN BU KEHANETİ TUTARSA CAYIR CAYIR YANDIK

The Simpsons'un son bölümlerinde, 2024 yılına ilişkin şok eden bir tahminde bulunuldu. Dizinin öngörüsüne göre, beklenmedik hava olayları ve sıcaklık dalgalanmaları nedeniyle dünya genelinde gıda üretiminde ciddi düşüşler yaşanacak.

Simpsonlar'ın gelecek bölümleri, bu tür kehanetler ve öngörüler nedeniyle izleyiciler tarafından büyük merakla beklenirken bu tahminlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, ilerleyen zaman içinde netlik kazanacak. Simpsonlar'ın bu tür içerikleriyle hem eğlence sunma hem de ciddi tartışmaları başlatma potansiyeline sahip olduğu belirtiliyor.

zrb2nb56t1jf-1qqdvgtjhfdeeh8xa88jqc0f6uqj10.webp

GEÇMİŞTE BİRÇOK OLAYI BİLDİLER 

Şimdiye kadar birçok olayı tahmin eden dizi Apple Vision gözlüğü, Lady Gaga’nın Superbowl performansı, Donald Trump’ın başkan adaylığı gibi birçok olayı bilmişti. Özellikle küresel ısınmanın etkileri vurgulanan bölümde, 2024 yılında artan sıcaklık ve değişen çevre koşullarının tarım ürünlerinin besin değerlerini düşüreceği ve bu durumun insan sağlığı üzerinde ciddi etkiler yaratacağı öne sürüldü.