'Üzerinde cami figürü var' deyip İBB logolu rögar kapağını denize fırlattı

'Üzerinde cami figürü var' deyip İBB logolu rögar kapağını denize fırlattı

İstanbul'da cami figürü olan İBB logosunun rögar kapağında kullanılmasına tepki gösteren bir kişi rögar kapağını alıp denize fırlattı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul'da çekilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu görüntülerde rögar kapağının üzerindeki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) logosunda cami figürü olmasına tepki gösteren bir genç, söz konusu rögar kapağını taşla vura vura yerinden söktü.

Daha sonra çıkarttığı rögar kapağını götürüp denize atan genç, cami figürünün ayaklar altına alınamayacağını belirterek İBB'ye tepki gösterdi.

Rögar kapağını söken genç "Allah için söktüm, kendim için sökmedim. Kur'an-ı Kerim'e nasıl sahip çıktıysak, camilere de sahip çıkmaya çalışacağız. Gerekirse canımızı vereceğiz. Bu ülke Müslüman ülkesi. Bu ülkede kimse yere cami dikemez." diye konuştu.