6 bin TL'lik kavunu gören şok oldu! Yiyen 5 cm boy atıyor

6 bin TL'lik kavunu gören şok oldu! Yiyen 5 cm boy atıyor

Ebru Şancı 28 adet çileğin fiyatını ve kavunun fiyatını sosyal medya hesabından paylaştı. Şancı'nın yorumu ise dikkat çekti.

Eski manken Ebru Şancı, İngiltere'de 28 adet çileğin fiyatını takipçileriyle paylaştı. Şancı, paylaşımında, "Nişanda çikolata yerine çilek" diyerek şaşkınlığını ifade etti.

4f9-95dbd.webp

Eşi Alpaslan Öztürk ile mutlu evliliği üzerine sıkça konuşulan ve gündem olan Ebru Şancı, 17 yaşında Brezilya’daki 2001 Miss Globe yarışmasında birincilik kazanmış ve akabinde mankenlikte adını duyurarak büyük bir şöhrete kavuşmuştu. 41 yaşındaki Şancı, evlendikten sonra podyumlara veda etmişti.  

640xauto-jpg.webp

6 BİN TL'LİK KAVUNUN FİYATINI GÖRÜNCE KENDİNİ TUTAMADI

 

Ünlü isim şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Londra ziyaretinde takipçileriyle ilginç anlarını paylaşan Şancı, önce “Japon üzümü” olarak bilinen bir paket yeşil üzümün 75 sterlin (3 bin 450 TL) olduğunu duyurdu. Ardından 150 sterlinlik (yaklaşık 6 bin TL) bir kavun paylaşarak, “Yiyen herhalde 5 cm boy atıyor” esprisiyle takipçilerini güldürdü.

ebru-sanci-cilek-2-dpyc.webp

28 ADET JAPON ÇİLEĞİ 8 BİN 250 TL

Son olarak Instagram hesabından 28 adet Japon çileğinin 180 sterlin (8 bin 250 TL) olduğunu açıklayan Şancı, “Nişanda çikolata yerine çilek” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Üç çocuk annesi olan ve kendi gelinlik markasıyla iş hayatını sürdüren ünlü isim, bu paylaşımıyla bir kez daha sosyal medyada yankı uyandırdı.  

ebru-sanci-cilek-llpx.webp