Arda Kural yeni mesleğini Esra Ezmeci'ye açıkladı

Arda Kural yeni mesleğini Esra Ezmeci'ye açıkladı

Ünlü oyuncu Arda Kural, ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye konuştu. Kural, yeni mesleğini de bu programda açıkladı.

Emret Komutanım dizisinde can verdiği ‘Ferit Tekin’ rolüyle meşhur olan oyuncu Arda Kural, zaman zaman magazin haberlerine konu olan isimlerden.

Uzun süredir gözlerden uzak kalan Arda Kural, Esra Ezmeci'nin programında ortaya çıktı. 'Hayatıma yeniden başlamak zorundayım' diyen Kural, yeni mesleğini anlattı.

ekran-goruntusu-2024-06-28-163055.jpg

YERLİ Dİ CAPRIO

2000'li yıllarda 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan Arda Kural, 2005-2008 yılları arasında ise 'Ferit Tekin' karakterine can verdiği 'Emret Komutanım' dizisi ile hafızalara kazındı.

"OYUNCULUĞU BAŞARAMADIM"

Oyunculuğu başaramadığını söyleyen Kural, setlere geri dönmek istemediğini söyledi. Kural, "Hayatıma yeniden başlamak zorundayım" dedi.

ekran-goruntusu-2024-06-28-163035.jpg

"MADENCİLİK HAKKINDA DÜŞÜNÜYORUM"

Yeni mesleğini açıklayan Kural madencilikle ilgilendiği söyledi. Kural, “Çok aslında anlatılacak bir şey değil. Sadece atölyesi var. Bir odam atölye orada değerli taşlar, değersiz taşları ve metali inceliyorum. Madencilik hakkında düşünüyorum. Altın tüccarlığı, elmas tacirliği gibi” dedi.

GELECEĞİ ALTIN TÜCCARLIĞINDA GÖRÜYOR

Kendisini 5 yıl sonra yurt dışına elmas ticareti ya da altın tüccarı olarak gördüğünü söyleyen Kural, bunların büyük işler olduğunun da altını çizdi.