
Ceyda Düvenci, programında kızını ağırladı, duygusal anlar yaşandı
Ceyda Düvenci, 29 Ekim özel programında kızı Melisa Akgün’ü ağırlayarak unutulmaz bir sohbet gerçekleştirdi.
NTV'de yayınlanan Bambaşka Sohbetler programının 29 Ekim özel bölümünde Ceyda Düvenci, 13 yaşındaki kızı Melisa Akgün’ü konuk etti. "Hayatımın en gururlu anını yaşıyorum" sözleriyle programı açan Düvenci, kızıyla gerçekleştirdiği sohbet sırasında duygusal anlar yaşadı.
Melisa, programın kendisi için çok özel olduğunu belirterek, “Gerçekten buraya yakından bakmak ve buraya gelmek benim için çok gururlu oldu. Çok iyi hissediyorum” dedi. Annesinin "Cumhuriyet senin için ne demek?" sorusuna ise bir arkadaşının sözleriyle yanıt verdi:
"Cumhuriyet fikirlerde ve ruhlarda yarattığı güvenlik istikbaliyle büsbütün yeni bir hayatın habercisi olmuştur."
Müzik tutkusundan bahseden Melisa, “Müzisyen değilim ama müzik tutkum var. Büyüyünce müzisyen olmak istiyorum” diyerek sahnede veya söz yazarken kendini hayal ettiğini söyledi. Müzik ve yazmanın duygularını kontrol etmesine yardımcı olduğunu dile getirdi.
"İYİ Kİ CUMHURİYET KADINIYIM"
Program sonunda Ceyda Düvenci, kızına teşekkür ederek, "Canım kızım, Melisam, bal köpüğüm, programıma konuk olduğun için sana çok teşekkür ediyorum" dedi.
Melisa ise “Bu programı benimle açtığın için teşekkür ediyorum. İyi ki benim annemsin, seni çok seviyorum” şeklinde karşılık verdi. Duygusal anlar yaşayan Düvenci, gözyaşlarına engel olmaya çalışarak, "Gururdan gözyaşları sel olur. İyi ki Cumhuriyet kadınıyım, iyi ki çocuklarım var" ifadelerini kullandı.