Deniz Akkaya kızıyla yazışmalarını ifşa etti

Deniz Akkaya kızıyla yazışmalarını ifşa etti

Bir süredir kızıyla problemler yaşayan Deniz Akkaya şimdi de kızıyla olan özel yazışmalarını ortaya dökmesi ile gündeme geldi.

Deniz Akkaya, kızı A.Ö. ile yaşadığı gerilimle gündeme bomba gibi düşmüş ve sosyal medyada kızı ile başına gelenleri tek tek anlatmıştı. Yaşanan tartışma sonrası kızına bir ders vermek istediğini söyleyerek Çocuk Esirgeme Kurumu’na gönderen eski manken, herkesin dikkatini çeken açıklamalarına devam etmişti. Öte yandan kızı A.Ö. devlet koruması altına alınmıştı.

deniz-akkaya.jpg

Deniz Akkaya, son olarak kızıyla olan özel WhatsApp yazışmalarını sosyal medyadan ifşa ederek velayet davasında delil olarak kullanacağını açıkladı.

kapak-recovered-03ca-cover.webp

VELAYET İÇİN DURUŞMAYA ÇIKILACAK

Deniz Akkaya’nın Efe Önbilgin ile evliliği sürecinde dünyaya gelen 15 yaşındaki kızı A.Ö. annesinin şikayeti üzerine Çocuk Esirgeme Kurumu’na gönderilmiş, ardından kurum tarafından koruma altına alınmıştı. Bunun üzerine baba Efe Önbilgin, kızının velayetini almak için dava açtı.

Görülen ilk duruşmada kızının geçici velayetini alan baba Önbilgin, A.Ö.’nün velayeti için duruşma gününü bekliyor.

YAZIŞMALARI ORTAYA DÖKÜLDÜ

Akkaya ise bu süreçte kızıyla yaptığı özel yazışmaları sosyal medya hesabından ifşa etti. 46 yaşındaki eski manken, kızına olan öfkesini bu şekilde yansıttı ve “Benim 16 senedir ilmek ilmek tek başıma bakarak büyüttüğüm kızımın raporlarda bahsettiği zamanlar içerisinde attığı mesajlar. Pek tabii ki bunları ve fazlasını delil olarak kullanacağız... Ama şunu bilmesini isterim Ayşe'cim: Her şey gelir geçer ama benim kalp kırıklığım geçmeyecek” ifadelerini kullandı.

3697673-a9b5feb83b6b9068e456a196f632385d-640x640.jpg

Öte yandan Akkaya, çocuğunu spor yapması için ve onun iyiliği için zorladığını sözlerine ekledi. “Çocuğumun spor yapmasını istemem kadar doğal bir şey var mı? Ve spor ancak zorlandığında başarı getiren bir akışkanlıktır” diyen Akkaya, açıklamalarıyla sosyal medyayı salladı. Birçok kişi, özel mesajları ifşa eden Akkaya’nın doğru davranmadığı konusunda eleştirilerini yaptı.

2-001.jpg

KIZININ SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Akkaya’nın paylaştığı yazışmalarda kızı A.Ö.’nün ifadeleri dikkat çekti. Oldukça olgun ifadeler kullanan A.Ö. “Okul açıldığından beri 2 kere okulda ağladım. Sana duygusal baskı yapmaya çalışmıyorum ama bu okul yılı diğerleri kadar kolay geçecekmiş gibi davranıyorsun. Artık yüzmeye gitmek istemediğimi söylediğimde artık yüzmeye gidemeyeceğimi kastetmiştim çünkü dersin yarısını omzum yüzünden ağlayarak geçiriyorum. Yüzmekten nefret ediyorum ve bunu anlamak istemiyorsun. Senin de yorgun olduğunu biliyorum ve benim iyiliğim için bu konuda bu kadar ısrar ettiğini biliyorum ama yüzmek bana artık iyi gelmiyor” şeklinde kendini ifade ettiği görüldü.

3-001.jpg