Kısmetse Olur yarışmacısının kafasına çakı soktular

Kısmetse Olur yarışmacısı Eslem Sena Nur'a 3 kadın tarafından saldırı düzenlendi.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasından bilinen Eslem Sena Nur, oturduğu bir mekanda 3 kadının saldırısına uğradı. Kan revan içinde kalan yarışmacı yaptığı açıklamada "Kafama çakı sokup merdivenden aşağı attılar" dedi.

3 KADININ SALDIRISINA UĞRADI

Fenomen yarışmacılardan biri olan Eslem Sena Nur dün akşam saatlerinde oturduğu kafede 3 kadının saldırısına uğradı.

"MERDİVENDEN AŞAĞI İTTİLER"

Kanlar içinde hastaneye kaldırılan ünlü ismin kafasında ve yüzünde yaralar meydana geldi. Nur’un hastanedeki görüntüsünü yayınlayan kadın arkadaşı “3 kız Eslem’e saldırdı ortada hiçbir şey yokken. Dikiş atıldı alnına, her yeri kan revan içinde. Merdivenden aşağı ittiler” dedi.

"KAFAMDA 12 DİKİŞ VAR"

Instagram hesabından video yayınlayarak yaşadığı durumu anlatan ünlü isim “Kız arkadaşımla beraber mekandaydık. Eve dönmek için taksi çağırdık onu beklerden de lavaboya gittim. Benim arkamdan da 3 tane kız girdi. Kumpas olduğunu düşünüyorum. Lavaboda üstüm müsait değilken kapıyı iteklemeye çalıştılar. Çıktığımda da benimle münakaşaya girdiler. Nedense… Dayak yiyeceğimizi anladım çünkü bir tane kızın elinde çakı vardı. Orada bana saldırmaya kalktılar ben kaçmaya çalıştım. Beni orada biraz patakladılar. 2 tane kız beni yatırım mahvettiler. Kafama da çakı soktular. Daha sonra beni merdivenden attılar. Kafamda 12 dikiş var. Her şerde bir hayır vardır diyelim. Şu an karakoldayım. İfadesi alınıyor arkadaşın. Ne gerek vardı bunlara” ifadelerini kullandı.