Makam arabaları satılıyor! 60 bin TL'ye Ford, Fiat, Skoda ve Volkswagen...

Makam arabaları satılıyor! 60 bin TL'ye Ford, Fiat, Skoda ve Volkswagen...

Tasarruf tedbirleri doğrultusunda fazla makam araçlarının satış emri verilmişti. Devletin kullanmadığı fazla makam araçları kelepir fiyatlara satışa sunuldu.

Tasarruf tedbirleri kapsamında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, fazla makam araçlarının satışı için harekete geçmişti. Kamu kurumlarında kullanılmayan fazla makam araçları kelepir fiyatlarla satışa çıktı.

MİLLİ EMLAK MAKAM ARACI VE KAMU ARAÇLARINI İLANA VERDİ

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanlarda çok sayıda makam aracı ve kamu aracı uygun fiyatlarla satışa çıktı. Satışa çıkan araçların fiyatları dikkat çekerken araba sahibi olmak isteyen kişileri de heyecanlandırdı.

Milli Emlak'tan satılık araçlar ve fiyatları belli oldu...

ekran-goruntusu-2024-06-25-184504.png

1) Yukarıda özellikleri belirtilen taşınır malların (taşıt) satış ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi uyarınca açık teklif usulü ile hizasında gösterilen tarih ve saatte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü (kat 1) İhale İhale Salonunda toplanacak olan komisyon huzurunda yapılacaktır.

2) Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Milli Emlak Müdürlüğü'nde ücretsiz olarak görülebilir.

3) İsteklilerin her taşınır mal için ilanda belirtilen gün ve ihale saatine kadar (Gevher Nesibe mh. Tekin sk. No: 8 Kocasinan/Kayseri adresinde bulunan Kayseri Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğüne veya Yakut mh. M.K.P. Bulvarı No: 172 Kocasinan/Kayseri adresinde bulunan Kocasinan Kaymakamlığı, Malmüdürlüğüne yatırılacak) geçici teminat makbuzunu veya teminat mektubu (Teminat Mektubunun Geçici, Süresiz, Limit içi olması ve teyit yazısının da ibrazı gerekir.) ile ikametgah ilmuhaberi, nüfus cüzdanı sureti veya tasdikli bir örneği, ortak katılım halinde ortak girişim beyannamesiyle birlikte komisyona müracaat etmeleri zorunludur.

2-002.jpg

Milli Emlak tarafından satılan makam araçları hakkında detaylı bilgiyi Milli Emlak GOV TR resmi internet sitesi üzerindne taşınır mal ilanlanları bölümünden edinebilirsiniz. Her ilanda ihale tarihi ve ihaleyle satılacak olan araç modeli, markası, özellikleri ile fiyatı yer alıyor. Bu ilanlar ihale yöntemiyle satışa çıkarken ihalede en yüksek teklif sahibi arabayı satın almaya hak kazanmış oluyor.