İmamoğlu, Atatürk Havalimanı'nı mahkemeye taşıyor... "Bir kişi ne derse olur dönemi İstanbul'da bitti Türkiye'de de bitecek"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk Havalimanı'ndaki yıkıma ilişkin suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Florya Atatürk Kent Ormanı'nda yaptığı incelemenin ardından  açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Atatürk Havalimanı'ndaki yıkıma ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"İSTANBUL'DA BİTTİ TÜRKİYE'DE DE BİTECEK"

"Sözleşme olmadan oraya dalan müteahhidi görüyor musunuz? Yani bir ülkede sözleşme yapılmadan ihaleye alacağını bilen bir müteahhit varsa el kaldırsın. O kıkır kıkır gülen bakanlara sesleniyorum. Böyle bir ihaleyi nasıl verirsiniz? Hepinizin hakkında suç duyurusunda bulunacağım” dedi. "İstanbul'da hiç kimse, bu ihanetlere sessiz kalınacak bir dönem olduğunu asla düşünmesin" diyen İmamoğlu, "İstanbul; o geçmişte ‘bir kişi ne derse o olur, bir kişinin kanaati neyse o olur’ dönemi bitti. Bay bay, bitti o. İstanbul'da bitti, yarın Türkiye'de de bitecek. Onun için bundan kimse şüphe duymasın. En sıkı şekilde takip edeceğiz"

Gündem Haberleri

İstanbul'daki şiddetli depremlerin ardından uzman isimlerden flaş açıklama
Hevesleri boşunadır
DEM Parti'den Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumuna ilişkin açıklama
Şişli Belediyesi'nde kayyum iptali için dava açıldı
3 çocuk babası işçi, Erdoğan konuşurken pankart açtığı için tutuklandı