CHP lideri Özgür Özel, TBMM eski Başkan Vekili Haydar Akar'ın babası Celal Akar'ın cenazesine katıldı. Celal Akar’ın cenazesi, namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Özel, cenaze sonrası burada kendisine yöneltilen cumhurbaşkanlığı adaylığı iddiası ile ilgili soruya "Magazin konularıyla bir ilgim yok" yanıtını verdi.
"MAGAZİN KONULARIYLA İLGİM YOK"
Ardından bir gazetecinin ‘Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması veya siyasi yasak getirilmesi halinde alternatif olarak ikinci isim Mansur Yavaş denilse de son günlerde Özgür Özel olduğu iddiaları çıktı’ sorusuna cevap veren Özel, “Buraya Akar ailesinin acısını paylaşmak üzere geldik. Haydar Akar Meclis’te 2011 yılından itibaren birlikte milletvekilliği yaptığımız daha sonra Meclis başkanlık divanında görev alan, Meclis başkan vekilliği görevini yapmış olan çok kıymetli bir büyüğümüz. Onun bu acılı gününde burada onlarla birlikteyiz. Onun dışında magazin konularıyla bir ilgim yok” ifadelerini kullandı.