Zuhal Topal, TV 8'de yayınlanan 'Zuhal Topal'la Yemekteyiz' yarışmasının son bölümünde Bolu Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel'de çıkan yangın nedeniyle aile dostlarını kaybettiğini açıkladı. Topal, gözyaşlarıyla istifa istedi.
TV8’in sevilen yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz'in bugünkü programın kapanışına Zuhal Topal'ın yaptığı konuşma damga vurdu.
"SORUMSUZ SORUMLULAR"
Zuhal Topal, yakın arkadaşları olan Bodurluoğlu ailesini 3 ferdinin yangında hayatını kaybettiğini anlatırken gözyaşlarına boğuldu. "Sorumsuz sorumlular" ifadesini kullanan Topal, şunları söyledi;
"Dostlarımı ve çocuklarını kaybettik. Boduroğlu ailesinin hayatta kalan tek ferdi sevgili Tunç'a da sabırlar diliyorum. Konuşamıyorum, tabi ki çok canım yanıyor, tabi ki isterdim ki acımı yaşayayım ama işimi yapmak zorundayım. Türk halkına baş sağlığı diliyorum. Ölüm herkesin sonu ancak böyle ihmallerin ardından gelen ölümler hepimizin canını daha fazla yakıyor. Bu yangındaki ihmallere göz yuman sorumluluklarını yerine getirmeyenlerin istifa etmesini istiyorum"