Tarih ve müzik buluşuyor

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 12 Aralık Perşembe akşamı İstanbul Lütfi Kırdar'da, soprano Dorothea Röschmann ve Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın yer alacağı çok özel bir konser verecek.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO) bu sezonu çok özel bir konserle taçlandırk. 12 Aralık Perşembe akşamı İstanbul Lütfi Kırdar ICEC’te düzenlenecek “Müzik Tarihinden Altın Bir Yaprak” konseri, tarih ve müziğin unutulmaz buluşmalarından birine sahne olacak.

Bu konserde, Sascha Goetzel yönetimindeki BİFO, operanın farklı dönemlerinden rolleri ustalıkla seslendiren ve mükemmel bir resital sanatçısı olan soprano Dorothea Röschmann’a eşlik edecek. Mozart’ın başkahramanlarından R. Strauss’un Vier letzte Lieder’ine, Bach’ın St. Matthew Passion’undan Stravinsky’nin Hovardanın Sonu’na uzanan muazzam repertuvarıyla dünya çapında tanınan Röschmann ile birlikte konseri Prof. Dr. İlber Ortaylı da onurlandıracak. Ortaylı’nın eşzamanlı anlatımlar yapacağı konser unutulmayacak bir deneyime sahne olacak.

Müzik Haberleri

CİMER'e şikâyet edilen 'HAV HAV HAV' şarkısının sözleri
Eylül Esme Bölücek'ten 'Alice Tull Hall'da resital
Adele verdiği son konserle müzisyenliği bıraktı! Bu yüzden bıraktı...
Kaymakamlıktan skandal konser yasağı! İlkay Akkaya: "Bursa vandallara mı teslim edildi?"
İşte Atatürk'ün en sevdiği şarkılar