İşte TOGG'un 2. el fiyatı!

Online satışlar ve kura çekiminin ardından geçtiğimiz günlerde teslimatına başlanan Togg ikinci el piyasasında dudak uçuklatan rakamlarla satışa çıkarılmaya başlandı.

Togg sahibi olan bir yurttaş aracını ikinci el araba sitesinden satmak için ilan verdi.

Söz konusu ilanda Ankara’da satışa sunulan ve henüz 600 km yol yapmış olan kırmızı bir Togg’un 3.5 milyon TL’ye satışa konulduğu görüldü. Aracın standart satış fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL. 

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi bu kişinin RTÜK Uzmanı Sadık Canyurt olduğunu öne sürdü.  

RTÜK İNCELEME BAŞLATTI

Yeni Şafak'ın haberinin ardından Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, iddiaya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Şahin şunları kaydetti: 

"KESK Konfederasyonu’na bağlı Haber Sen Şube Başkanı Sadık Canyurt isimli çalışanımızın yerli ve millî gururumuz TOGG üzerinden akıl almaz bir fiyat manipülasyonuna giriştiği yönündeki haberler üzerine konu ile ilgili inceleme başlatılmıştır."

Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından ilan yayından acilen kaldırıldı.

Otomobil Haberleri

Şartlar belli oldu! İşte ilk arabam TOGG kampanyasına dair bütün detaylar...
Sıfır faizli kredi ile alınabilecek otomobiller! İşte güncel otomobil kampanyaları Mart 2025
Volkswagen'den büyük müjde! Yeni SUV modeli Tayron artık Türkiye'de! İşte Tayron'un Türkiye fiyatı ve özellikleri
Trump'ın uygulamarı Honda'yı harekete geçirdi! Artık üretim...
BYD'nin 'Tang'ı Türkiye'de satışa sunuldu! İşte Tang'ın fiyat ve özellikleri