Airfryer kullanarak et sotenizi daha sağlıklı ve lezzetli hale getirebilirsiniz. İşte, et sote yapmanın kolay yolları!
MALZEMELER
500 gr kuşbaşı et
2 adet orta boy soğan
1 adet yeşil biber
1 adet kapya biber
2 diş sarımsak
1/2 çay bardağı sıvı yağ
Kekik, pul biber, tane karabiber, tuz 1 Yemek kaşığı salça
Tarifi
Salça hariç tüm malzemeler doğranıp baharatlar eklenerek derin bir kapta karışıştırılır. Airfryerin derin tenceresine yerleştirilir. Et modunda 200 derecede 10 dakika pişirilir. 1 yemek kaşığı salça 1 su bardağı sıcak su ile açılır ve karışıma ilave edilerek 18 dakika daha pişirilir. Pişirme aşamalarında ara ara karıştırılır.