Mudanya-Büyükçekmece seferleri sona eriyor

Bursa Büyükşehir Belediyesince Mudanya ile Büyükçekmece arasında karşılıklı gerçekleştirilen seferler 21 Nisan'dan sonra yapılmayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesinin yaklaşık 3 yıldır karşılıklı olarak sürdürdüğü Mudanya-Büyükçekmece seferlerinin sona ereceği duyuruldu.

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sitesinden yapılan açıklamada, Mudanya-Büyükçekmece seferlerinin 21 Nisan Pazar günü son kez gerçekleştirileceği bildirildi.

Açıklamada, bu güzergahta düzenli seyahat eden BUDO yolcularının "Mudanya-Eminönü" hattını kullanarak İstanbul veya Mudanya'ya erişim sağlayabileceği ifade edildi.

Yurt Haberleri

Edirne'de Öğretmenler Tarafından Hazırlanan Cumhuriyet Bayramına Özel Zeybek Gösterisi Gözleri Yaşarttı
Burhaniye'de Kadına Şiddet ve Çocuk Cinayetlerine Protesto
Manavgat Yüzer Güneş Enerji Sistemleri Projesi İptal Edildi
PTT çalışanı kargo dağıtırken beyin kanamasından öldü
Valilikten açıklama geldi