Fatih Portakal ortalığı karıştırdı! İddiasına yanıt gecikmedi! Herkes şaşkın

Fatih Portakal ortalığı karıştırdı! İddiasına yanıt gecikmedi! Herkes şaşkın

Sözcü TV ana haber sunucusu Fatih Portakal açıklamalarıyla gündem oldu. Fatih Portakal'a yanıt gecikmedi

Youtube üzerinden yayınlarını devam ettiren Fatih Portakal son dönemde de Sözcü TV ana haber bültenini sunuyor. FOX TV'den ayrıldıktan sonra gazeteciliğe ve ekrana tekrar dönen Fatih Portakal her açıklamasıyla olay oluyor.

İYİ PARTİ İDDİALARI GÜNDEM OLDU

Takvim'in haberine göre; Fatih Portakal Sözcü TV'deki canlı yayını esnasında İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ümit Özlale'nin partisinden istifa edeceğini ve başka bir partiye geçeceğini iddia etti. Özlale iddialara yönelik yanıt verirken "İnsan bazen niyetlerini duyum diye belirtip gündemi meşgul edebiliyor. Hiç istifa etmeyi düşünmedim." dedi. Yerel seçimlerdeki ittifak girişimlerine de değinen Özlale, CHP'ye İstanbul ve Ankara konusunda açık kapı bıraktı.
fatih-portakal-yayina-giren-haberi-begenmedi-calisanlari-ekrandan-elestirdi-ben-bu-habere-adimi-veriyorum.jpg

FATİH PORTAKAL NE DEMİŞTİ?

Portakal, "Bir kulis bilgisi paylaşayım. İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale bile partisinden istifa edebilir. Aday olarak bir ay önce açıklamışlardı. Yazın bir kenara. Başka partiye bile geçebilir" şeklinde konuştu.

FATİH PORTAKAL'A İYİ PARTİLİ İSİMDEN FLAŞ CEVAP

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ümit Özlale, katıldığı canlı yayında Portakal'ın iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtirken şu ifadeleri kullandı:

Nereden çıkartıyorsunuz anlamadım. Bunun hiçbir gerçekliği yok. Akla hayale sığmayan bir cümle. İnsan bazen niyetlerini duyum diye belirtip gündemi meşgul edebiliyor. Hiç istifa etmeyi düşünmedim.