Apar topar karar verildi. NOW TV sevilen diziyi bitirip yerine gelen diziyi açıkladı

Apar topar karar verildi. NOW TV sevilen diziyi bitirip yerine gelen diziyi açıkladı

NOW TV'nin sevilen dizisi bundan böyle Cumartesi akşamları yayımlanacak

Korkma Ben Yanındayım dizisinin final yapmasıyla birlikte Cumartesi akşamları ekrana gelecek yeni dizi belli oldu. Artık Yabani dizisi, izleyicilerle Salı günleri değil, Cumartesi akşamları buluşacak. Bu değişiklikle birlikte izleyiciler, hafta sonu akşamlarını Yabani dizisi ile geçirecekler.
 

Korkma Ben Yanındayım dizisinin final yapmasının ardından, izleyicilerin merakla beklediği yeni dizi seçimi sonunda netlik kazandı. Yabani dizisi, heyecan dolu hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosuyla Cumartesi akşamlarına renk katacak. Dizi tutkunları, bu değişiklikle birlikte hafta sonu akşamlarını Yabani dizisiyle keyifli bir şekilde geçirebilecekler.

yabani-haber-resim-3d826c94-173d-4eaa-9a43-3a7dab22cf19-scaled-002.webp

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; “Yabani” dizisinin kaderi merak konusuydu. NTC Medya imzalı dizi aylarca gün birincisi olmuş ve etkili konusu, başarılı rejisi ve güçlü oyunculuklarıyla çok sevilmişti. Dizinin son haftalarda Bahar’ın gelişiyle reytingi düşmüştü. Final yapıp yapmayacağı merak konusu olan diziye kanal bir şans daha verdi ve fenomen dizinin günü değişti.

Son gelen habere göre fenomen dizi cumartesi gününe alınıyor. 4 Mayıs itibariyle cumartesi akşamları yayınlanacak olan dizinin reytinglerine göre final yapıp yapmayacağına karar verilecek.

İlgili Haberler