O bankaya borcu olanlara müjde

O bankaya borcu olanlara müjde

O banka müşterilerine yönelik sevindirici bir açıklamada bulundu. Açıklamaya göre, müşteriler, ekstrelerini 3 aya kadar erteleme ve 12 aya kadar taksitlendirme imkanına sahip olacak.

Vakıfbank, müşterilerine yönelik sevindirici bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre, Vakıfbank müşterileri, ekstrelerini 3 aya kadar erteleme ve 12 aya kadar taksitlendirme imkanına sahip olacaklar. İşte tüm detaylar...

Banka, müşterilere sunduğu bu fırsata dair detayları şu cümlelerle açıkladı:

 

Ekstre erteleme hizmetiyle, son dönem ekstre borcunun en az asgari tutarının ödenmesinin ardından kalan tutarı aylık %1,91 faiz oranı üzerinden 3 aya kadar erteleyebilir veya 12 aya kadar taksitlendirebilirsiniz.

Ekstre erteleme talebinizi, son ödeme tarihinden en geç 1 gün öncesine kadar yapabilirsiniz. Bu hizmetten faydalanmak için talepten en geç 1 gün öncesinde ekstrenin en az asgari tutarını ödemiş olmanız gerekmektedir.

Bazı ürün ve hizmet kategorileri, yasa gereği taksitlendirme uygulanmamaktadır. Bu kategorilere yapılan harcamalara taksitlendirme yapılamayabilir.

Ekstrenizde yer alan vade farklı taksitli işlemler, peşin taksit, işlem erteleme, taksitli nakit avans ve yapılandırma işlemleri için erteleme yapılmamaktadır.

Talep ettiğiniz ekstre erteleme işleminden aynı kartla yıl içinde en fazla 9 kez ve ardışık en fazla 9 kez faydalanabilirsiniz.

Ekstrenizi erteledikten sonra erken kapama işlemi gerçekleştirebilirsiniz, ancak vadesi geçen ertelemeler için uygulanan faiz geri ödenmeyecektir.

24 saat içinde iptal edebileceğiniz ekstre erteleme işleminiz için ertelenemeyen borç tutarını Şube veya Müşteri İletişim Merkezi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Alışveriş yaptığınız iş yerinin sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yeri tarafındadır.

Vakıfbank, hizmeti dilediği zaman durdurma ve/veya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Bu imkanlardan faydalanmak isteyen müşterilerin, Vakıfbank Mobil, İnternet Bankacılığı, Müşteri İletişim Merkezi, Şubeler veya SMS kanalıyla başvuruda bulunabilecekleri bildirildi.