Kanal D'den 'Yargı' kararı! Yerine o dizi gelecek

Kanal D'den 'Yargı' kararı! Yerine o dizi gelecek

Kanal D yeni kararını verdi. Yargı dizisinin yerine gelecek dizinin duyurusu resmen yapıldı.

Kanal D, Yargı dizisinin yerine gelecek diziyi duyurdu. 

Yargı dizisinin final yapmasıyla birlikte dizinin yayınlanan saatine hangi dizinin geleceği de belli oldu. Kanal D yeni dizi için kararını verdi.

ekran-goruntusu-2024-04-25-222706.png

'YARGI' YERİNE 'YALAN' GELİYOR

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın final yapmasının ardından, kanal ekranlarında Yalan dizisi seyirciyle buluşacak. 'Yalan', izleyicilere sürükleyici bir senaryo ve etkileyici karakterlerle dolu bir dizi deneyimi sunmayı hedefliyor. Yargı'nın izleyiciler tarafından sevilerek takip edilen başarılı performansının ardından, Yalan dizisinin de aynı başarıyı yakalayacağına inanılıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kanal D’nin başrollerini Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman’ın canlandıracağı Süreç Film imzalı dizisi Yalan’ın ilk 3 bölümünün çekimleri tamamlandı.

ekran-goruntusu-2024-04-25-222712.png

“Yalan“ dizisi merakla bekleniyor. ’de yayınlanacak olan dizi hapishaneden çıkan ve bir yalanın ortasına düşen Melike’nin dramatik hikâyesini anlatıyor. Hakan İnan’ın, Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı dizinin adının değişeceği gündemdeydi ama son gelen haberlere göre aynı isimle yola devam edilecek.

Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Renan Bilek, Kubilay Tunçer, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören ve Zeynep Eronat’ı buluşturan dizinin bu sezon bitmeden 6 bölümünün yayınlanması planlanıyor. Şimdi kanal diziyle ilgili yayın günü planı yapıyor.

ekran-goruntusu-2024-04-25-222717.png

YALAN DİZİSİNİN KONUSU NE?

Yalan dizisi “En korkunç yalan, bir anneye söylenen yalandır” sloganı ile dikkat çekiyor.

Yalan dizisi konu olarak eşini öldürmekle suçlanan ancak suçsuz olan Melike hapisten çıkar ve eşinin kardeşi Kadir intikam için onunla yüzleşir. Haksız mahkumiyetinin ardından yirmi yıl boyunca inandırıldığı büyük bir yalan Melike'nin peşini bırakmaz.

YALAN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Yalan dizisinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Emir Benderlioğlu, Zeynep Eronat, Renan Bilek, Eylül Tumbar, Sabriye Kara, Ozan Yiğit ve Kubilay Tuncer gibi başarılı isimler bulunuyor.