İddialar doğru çıktı! Alina Boz evleniyor... Düğün tarihi de duyuruldu

İddialar doğru çıktı! Alina Boz evleniyor... Düğün tarihi de duyuruldu

Bir süredir birlikte olan Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi belli olduMagazin dünyasındaki iddialar doğruymuş. Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor

Son olarak FOX TV ekranlarında yayımlanan ''Bir Peri Masalı'' adlı dizide yer alan Alina Boz'dan iyi haber! Güzel oyuncu evleniyor

İşletmeci ve yönetmen Umut Evirgen, bir süre önce oyuncu Alina Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşkları dolu dizgün devam eden ve evlilik iddialarıyla gündeme gelen Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu.

Gazete Magazin'in haberine göre; şimdilerde düğün hazırlıkları ile uğraşan Alina Boz ile Umut Evirgen, 2 Aralık'ta nikah masasına oturacak. 

alina-boz-ile-umut-evirgen-in-nikah-tarihi-belli-oldu-h40014-49da4.jpg

ALİNA BOZ'UN YAKIN ÇEVRESİ İDDİALARI DOĞRULADI

Alina Boz ile Umut Evirgen'in evleneceği iddiaları kısa sürede magazin dünyasında gündem olunca Alina Boz'dan gelecek açıklama merak ediliyordu.

Gelen bilgilere göre Alina Boz'un yakın çevresi iddiaları doğruladı. Alina Boz ile Umut Evirgen resmen dünya evine giriyorlar.

Alina Boz ile Umut Evirgen bir süredir aşk yaşıyorlardı. Gözlerden uzak ilişki yaşayan Alina Boz ile Umut Evirgen bu ilişkiyi resmiyete dökme kararı aldı. 

İlgili Haberler