İnci Taneleri'nin Dilber'inden şok itiraf

İnci Taneleri'nin Dilber'inden şok itiraf

İnci Taneleri dizisinde pavyoncu Dilber karakterine can veren ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, samimi açıklamalarda bulundu.

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü, Elle dergisine konuştu. Ünlü oyuncu samimi açıklamalarda bulunurken, "bedeller ödedim" dedi.

inci-taneleri-1-lc6n.webp

Ergüçlü, Elle dergisinin nisan sayısına konuk oldu. Oyuncu, "Dilber’in hikâyesini okuduğunda neler hissettin?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"HESAPSIZ BİR KARAKTER"

"Dilber, gel gitleri olan, duygularıyla hareket eden, düşündüğünü söyleyen, hesapsız bir karakter. Fark yaratacağını senaryoyu okuduğumda hissetmiştim. Öyle de oldu. ‘İnci Taneleri’nin senaryosu o kadar iyi ki her şey açık ve net. Gerçek hayat gibi. Yılmaz Erdoğan’la çalışmak da ayrı bir motivasyondu benim için."

152330445-ekran-goruntusu-2024-04-14-152303.jpg

"4 GÜNLÜK ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ GİBİYDİ"

Hazar Ergüçlü ayrıca oyunculuk için hâlâ bedeller ödediğini söyledi. Yapımcılık da yapan oyuncu, Nuri Bilge Ceylan’ın "Ahlat Ağacı" filminde rol aldığı dönemi şöyle anlattı:

"Mutluluktan çıldırmıştım. 4 günlük bir üniversite eğitimi gibiydi. O 4 günün sonunda gerçekten değişmiştim."

hazar-erguclu-4tbi-cover-jpg.webp

"CAZİP HALE GELİYOR"

Hazar Ergüçlü, "Her tür insan hikâyesi beni çekiyor. Ama tabii karakter ne kadar belayla uğraşıyorsa, problemliyse o kadar cazip hale geliyor oyuncu için" dedi.

inci-taneleri-dizisinin-dilberi-hazar-erguclu-elestirilere-yanit-verdi-1-2.webp

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

 

1 Ocak 1992’de Kıbrıs’ta doğdu. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği “Gölgeler ve Suretler” adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyona adım attı. Medcezir dizisinde ise Eylül adlı karakteri canlandırdı ve bu rolle ülke çapında ün kazandı. Sonra ise  Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karaktere hayat verdi. Yüksek Sosyete adlı dizide ise Cansu karakterini de canlandıran Ergüçlü şu sıralar İnci Taneleri'nde pavyon dansçısını canlandırıyor.