Şenol Güneş’ten flaş itiraf…

Şenol Güneş’ten flaş itiraf…

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0 sonuçlanan Partizan maçının ardından soruları yanıtlarken, "Beşiktaş'a her maçı kazanmak yakışır" dedi. Güneş, Beşiktaş'tan sonra kulüp takımı çalıştırmayacağını açıkladı.

Vodafone Arena’da 1-1'in rövanşında Partizan'ı taraftarı önünde 3-0 mağlup ederek Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuştu.

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Güneş, “İlk maçta avantajlı bir skor elde etmiştik. Burada da düşündüğümüz oyun sahaya yansıdı. Gol yemeden goller bulduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftara teşekkür ediyorum. İyi bir ambiyans vardı. İlk maçtaki oyun tarzı itibariyle rakibi tanıyorduk. Öndeki oyuncuların pozisyonlarını düşürdüğünüz anda rakibi hücumda etkisiz kılıyorsunuz. İkinci yarıda 1 tane etkili atakları var, onun dışında pozisyonları yok. Turu geçtiğimiz için memnunuz” diye konuştu.

Karius'u istemediği yönünde bir açıklama yapıp yapmadığıyla ilgili sorulan bir soruyu yanıtlayan Şenol Güneş, “Karius'la ilgili istemediğimle ilgili bir şey söylemedim. Kaleci sorunumuz yoktu ama kaleci gitmek durumunda kaldı. Maddi durumdan dolayı gitti. Böyle olunca kaleci almamız gerekti. Karius'u şu anda Fabri'yle eşdeğer duruma koyamam çünkü Fabri'yi tanıyordum. Şimdi Karius'u tanıyacağım. Elimde olan her oyuncu benim için önemlidir. Orkan için de aynı şeyi söyledim. Lens, Ricardo ve Babel gidebilir demiştim. Gitseydi Orkan kalacaktı. Ama gitmedikleri için Orkan'a şans gelme durumu yok. Giderse daha iyi olur onun için” dedi. Sırp bir gazetecinin Sırbistan'da çalışıp çalışmayacağıyla ilgili sorusunu yanıtlayan başarılı çalıştırıcı, “Kulüp takımı olarak değil ama, yaşım yeterse milli takım olabilir. Buradan ayrılırsam tabi. Burada Tosic'le çalıştık. Sırbistan'da iyi oyuncular var. Beşiktaş'tan sonra kulüp takımı çalıştırmayacağım. Yaşım yeterse herhangi bir milli takım olabilir” diyerek sözlerini tamamladı.

‘DEĞİŞİKLİKLER OLACAK’

Pepe'nin form durumunun yükseldiğini söyleyen Şenol Güneş, “Milli Takım'dan gelenlerin süreye ihtiyacı vardı. Vida biraz daha Pepe'nin gerisinde ve bu durum normal. Geçen maçta da 1 gol atmıştı, 1 topu da direkten döndü. Bugün 2 gol atması güzel. Vida ve Pepe bugün defansta da dikkatliydi. Şu anda forvet olarak elimizde çok oyuncu var. Larin ve Negredo ön planda. Love da çok iyi bir oyuncu. Mustafa da var. Bu isimlerden bazıları gidebilir. Giden isimler olunca Umut ve Güven de var. Ama çok santrfor olması hem ekonomik değil hem de doğru değil. Avrupa Ligi'ne Fatih-Necip'le başladık, bugün Pepe-Vida'yla oynuyoruz. Bir takım şeyler değişebiliyor. Yarın kaleciler de değişecek. Sıkıntılarımız henüz oturmadı. UEFA'da turu geçtik, tek kaybımız ligdeki 3 puan” açıklamasını yaptı.