Ali Koç açıkladı... Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan flaş başvuru! Gecikmeli Süper Kupa maçının o şehirde oynanmasını isteyecekler

Ali Koç açıkladı... Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan flaş başvuru! Gecikmeli Süper Kupa maçının o şehirde oynanmasını isteyecekler

2010-2011 sezonu Şampiyonu Fenerbahçe ve 2010-2011 sezonu Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş, 3 Temmuz FETÖ kumpas sürecinde oynanamayan Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynanması için birlikte başvuru yapacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı lacivertlilerin Galatasaray'a karşı U19 takımıyla sahaya çıkacağı Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Ali Koç 2010-2011 sezonunun Süper Kupa finali hakkında konuşarak özetle şunları söyledi:

ekran-goruntusu-2024-04-07-201107.jpg

"YAYINCI KURULUŞA SEMPATİK GÖZÜKÜYORLAR"

"Bir süper kupa için bütün ligleri tatil ettiler. Herhalde o yüzden yayıncı kuruluşa sempatik gözüküyorlar.

Yaşadığımız haksızlıklar, terör örgütünün kumpası, futbol takımımıza yapılan suikast girişimi, futbolcularımıza yapılan linç teşebbüsü, zorbalıkla çalınan şampiyonluklarımız. 3 Temmuz kumpas sürecinde açılan davaların hala sonuçlanmaması. Bunlar sadece bazı olaylar.

Futbolcuların ve teknik kadronun güvenliğini sağlayamayanlara ne ceza verilecek? Hakem yüksek puan verdi, TFF yerinde duruyor, vali ve emniyet müdürüne herhangi bir işlem yok. Bizim buradan ne mesaj çıkarmamız gerekiyor?

"TÜRK FUTBOLUNUN RESET ZAMANI GELMİŞTİR"

Türk futbolunun artık reset zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur.

"TFF, YUNANİSTAN FEDERASYONU'NU ÖRNEK GÖSTERDİ. YABANCI HAKEM GETİRİN O ZAMAN"

TFF, Yunanistan Federasyonu'nu örnek olarak gösterdi. Beceriksizliklerini ve yarattıkları sıkıntılı ortamı, Yunanistan'ı göstererek aklamaya çalışıyorlar. Onlar yabancı hakem getiriyor, siz de getirin o zaman. TFF'nin değerlendirmeleri, futbol fakiri değerlendirmelerdir.

2010-2011 ŞAMPİYONLARI ŞANLIURFA İÇİN BİRLİKTE BAŞVURU YAPACAK

2010-2011 Şampiyonu Fenerbahçe ve 2010-2011 Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş, Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynanması için birlikte başvuru yapacak..

"ESKİ REKABET OLSAYDI..."

Eski rekabet olsaydı bu maçın tarihini zaten Galatasaray yönetimi değiştirirdi. Peki size şunu soruyorum. Galatasaray da tur atlasaydı, bu maç bugün oynanacak mıydı?

A SPOR'U BOMBALADI

Gelelim yayıncı kuruluşa... Neler yapmak istediğinizin farkındayım. Yayıncı kuruluş, kendi menfaat ve çıkarları çerçevesinde Fenerbahçe'nin neden bu kararları aldığını dürüst şekilde anlatacağına, Fenerbahçe camiasını ayrıştıracak şekilde program yapıyor. Türkiye Kupası sizin olsun. Dünyada hiçbir yerde olmayan grup formatı, önümüzdeki sezon Türkiye Kupası'na geliyor. 4 yıldır bu kupadan aldığımız gelirler, bir kuruş artmadı. Bu kadar enflasyonun olduğu ortamda. Sponsorluklardan sizin ne aldığınızı merak ediyoruz. Onu da söyleyen kimse yok.