Sadettin Saran'dan canlı yayında bomba açıklamalar: "Katar vatandaşlığına başvuracağım"

Fenerbahçe başkanlığına aday olan Sadettin Saran, Süper Lig’in yayın ihalesini eleştiren ve yeni ihale için de hazırlandıklarını söyleyerek Katar vatandaşlığına başvuracağı şakasını yaptı.

TV 100’de yayınlanan Candaş Tolga Işık’ın programına katılan Sadettin Saran, “Türk futbolu yayıncı kuruluşun esiri olmuş vaziyette” diyerek ihale sürecinde yaşananları kısa bir şekilde özetledi.

Süper Lig’in yayın ihalesi yaklaşık 2 ay önce yapılmış ve ihaleyi mevcut yayıncı kuruluş olan Katarlı BeIN SPORTS kazandı. Süper Lig ihalesine teklif veren Saran Holding’in sahibi Sadettin Saran, ihale sürecinde yaşananları anlattı.

ZORLA BEIN SPORTS'A VERİLEN YAYIN İHALESİ HAKKINDA KONUŞTU

Sadettin Saran, ihalede kendilerinin daha yüksek rakam vermesine rağmen kabul edilmediğini sonrasında ise BeIN SPORTS’un da rakamını yükselttiğini açıkladı.

Saran, ihalenin yıllık 180 milyon euro veren BeIN SPORTS’a verildiğini ve kendilerinin teklifi sayesinde kulüplere ekstradan 300 milyon euro kazandırdıklarını söyledi.

"KATAR VATANDAŞLIĞINA BAŞVURACAĞIM"

Yeni ihale için de hazırlandıklarını söyleyen Sadettin Saran, hazırlık için Katar vatandaşlığına başvuracağı şakasını yaptı.

"ALİ KOÇ ADAY OLMAZSA ADAYIM"

Sadettin Saran ayrıca Ali Koç’un aday olmaması durumunda Fenerbahçe Başkanlığı’na aday olacağını da sözlerine ekledi.

"ALİ KOÇ YENİDEN BAŞKAN OLURSA YÖNETİMİNE GİRMEM"

Sadettin Saran ayrıca Ali Koç yeniden başkan olduğu takdirde Koç'un yönetimine girmeyeceğini “Ali Koç yeniden başkan olursa yönetimine girmem. Her yiğidin farklı bir yoğurt yiyişi var. Tarzlarımız çok ayrı kendisine de söyledim biz geçinemeyiz diye. Kötü anlamda söylemiyorum." sözleriyle açıkladı.