Eszra Ezmeci'nin nutku tutulu! Eşim teyzeme gösterdi...

Eszra Ezmeci'nin nutku tutulu! Eşim teyzeme gösterdi...

Esra Ezmeci'ye gelen son itiraf ünlü psikoloğun başından aşağı kaynar suların dökülmesine neden oldu. Ezmeci, mide bulandıran itirafa yanıt verdi.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, Instagram hesabında, takipçilerinden gelen soru ve itirafları yayınlamayı sürdürüyor. Ezmeci'ye son gelen itiraflar ise herkesi şok edecek cinstendi.

ekran-goruntusu-2024-04-24-180100.png

Esra Ezmeci, kitaplarında özellikle kadınlara verdiği tavsiyelerle dikkat çekerken, sosyal medya üzerinden kendisine gelen soruları da yanıtlamaya devam ediyor.

ekran-goruntusu-2024-04-24-180054.png

Bir kadının kocasıyla ilgili sorusu ise Esra Ezmeci'yi deliye döndürdü.

ekran-goruntusu-2024-04-24-180119.png

İşte Ezmeci'ye gelen şok edici o itiraflar ve ünlü psikoloğun onlara verdiği yanıtlar...

1.webp

*Esra abla lütfen gör eşim teyzeme penisini göstermiş tavır yapıyorum ayrılsam mı ne yapayım bilmiyorum?

-Bu ahlaki olarak da davranışsal olarak da çok yanlış. Burada tavır yapmadan önce eşinizle konuşun ve bu durumun sebebini öğrenin. Sonrasında gerekiyorsa bu sapkınlıkla ilgili tedavi almadan barışmayın ve evden eşinizi bir süre gönderin

2.webp

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

3.webp

*Eşim benim kıyafetlerimi giymiş fotolarını gördüm nasıl davranmalıyım?

-Eşinizde transvestik fetişimz olabilir (Erkeklerin kadın elbiseleri giyme fantezileri ve kadın elbiselerini giyerek cinsel yönden tatmin olması) Eşinizle konuşup bir destek alabilirsiniz

4.webp

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

5.webp