Ünlü astrolog para basacak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi

Ünlü astrolog para basacak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi

Ünlü astrolog Hande Kazanova yatırımcıları havaya uçuracak bir açıklama yaptı. Tarih veren Kazanova, "o yatırım aracı para basacak" dedi.

Ünlü astrolog Hande Kazanova’dan yatırımcıları bayram ettirecek açıklama geldi. Kazanova altın yatırımcılarına tarih vererek kazanç sağlayacak yatırımın hangisi olduğunu açıkladı.

astrolog-hande-kazanova-abddeki-kongre-baskinini-bir-hafta-once-bildi-nzhb.webp

Yatırım konusunda bazı ekonomistler yatırımcılara tavsiyede bulunuyor. Ancak bu konuya şimdi de astrologlar dahil oldu. Ünlü astrolog Hande Kazanova, yatırımcılar için dikkat çeken bir tavsiyede bulundu.

hande-kazanova-boyu.jpg

Altın yatırımcıları İsrail ve İran gerilimi sonrasında kazanç sağladı. Şu an ise 2 bin 490 gram altın seviyesi test edildi. Peki altın üzerinde gelecekte neler bekleniyor? Uzman ekonomistler dışında bu sefer de astrologlar tahminlerini paylaştı.

hande-kazanova-kimdir-hande-kazanova-biyografisi-14610594-6969-amp.jpg

17 AĞUSTOS TARİHİNE DİKKAT! ÇOK GÜZEL AKR ELDE EDİLEBİLİR

Uzman astrolog Hande Kazanova altın yatırımcılarına tarih vererek kazanç sağlanacağını açıkladı Kazanova, "Özellikle 24 Nisan'daki Dolunay etkisine dikkat edelim. 8 Mayıs’taki yeni ayla da beraber çok önemli gelişmeleri göreceğiz. Yükselişleri karşımıza getirecek. 17 Ağustos özel bir finansal astroloji tavsiyesi verelim. Onun bir ay öncesinden altına yatırım yaparlarsa ondan sonraki süreçte çok güzel kar elde edebilir” dedi.

hk-20-26.jpeg