Erdoğan'dan CHP hükümetine 'ekonomi' tepkisi: "Ekmekten suya her şeye zam yapıyorlar"

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümet AKP'de değilmişçesine CHP'yi ekonomi üzerinden hedef aldı. Erdoğan, "Ekmekten suya her şeye zam yapıyorlar" diye konuşarak herkesi şok etti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin Kızılcahamam Kampı'ndaki Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası konuştu.

SANKİ İKTİDARDA CHP VARMIŞÇASINA... 

"Türkiye'de asgari ücret düşük değil" açıklaması tepki çeken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "Muhalefetin popülist iteklemesiyle EYT geçti" açıklamalarıyla sorumluluğu muhalefete yüklemeye çalışmasının ardından AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Ekmekten suya ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar. Hizmetlerin tamamında astronomik fiyat artışlarına gittiler. Hizmet etmek yerine bugün enerjilerini bahane bulmaya çalışıyorlar." diye konuştu.

"MUHALEFET EKONOMİDEKİ SIKINTILARI İSTİSMAR ETTİ"

Erdoğan, partisinin Kızılcahamam Kampı'ndaki Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle: 

"Son seçimde muhalefet ekonomideki sıkıntıları istismar etti. Şehrin kanayan yaralarına dair hiçbir somut proje ortaya koyamadı."

"HİZMETLERİN TAMAMINDA ASTRONOMİK FİYAT ARTIŞLARINA GİTTİLER"

"Seçimler bitince muhalefetin vaat yağmurunun da sonuna gelindi. Gençlere, kadınlara, esnafa, emekliye verilen sözlerin tamamı unutuldu. Ekmekten suya ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar. Hizmetlerin tamamında astronomik fiyat artışlarına gittiler. Kendi partilileri bile isyan etmeye başladı. Hizmet etmek yerine bugün enerjilerini bahane bulmaya çalışıyorlar.

"NEPOTİZMİN NE OLDUĞUNU GÖSTERDİLER"

"Nepotizimin ne olduğunu 3 ay içerisinde milletimize gösterdiler. Kayırmacılığın adeta kitabını yazıyorlar. Geride bıraktığımız üç aylık dönemde güya özgürlük adına alkol tüketimini teşvik etmek, cinsiyetsizleştirme politikalarına aleni destek vermek, belediye binalarını LGBT paçavralarıyla donatma dışında herhangi bir icraatları olamadı."

"SANDIĞI SUÇLAMA GAFLETİNE DÜŞMEDİK"

"Bir önceki yerel seçimlere kıyasla oy oranları ve belediye sayında oraya çıkan negatif sapmayı göz ardı etmiyoruz. Milletimin AK Parti'den talepleri gerçekleşene kadar tüm kademelerde gereken adımları atmaya devam edeceğiz. Sandığı suçlama gafletine düşmedik."