Jet Stok Kimdir?

Jet Stok Kimdir?

Jet Stok, 10 yılı aşkın tecrübesiyle alanında uzman sektör liderlerine hizmet veren Pomelo Soft’un bünyesinde hayata geçen bir pazaryeri entegrasyon ürünüdür.

“Zamandan ve iş gücünden sağlayacağınız tasarrufun satışlarınıza olumlu yansıması” fikri ile oluşturulan Jet Stok; güvenli ve hızlı olmanın yanı sıra kolay kullanımı ile de e-ticaret arenasındaki vazgeçilmez çözüm ortağınızdır. Misyonu, yapay zeka destekli pazaryeri entegrasyon modüllerini e-ticarette aktif veya yeni başlayacak müşterilerle buluşturarak hizmet verdiği alanlarda güvenli, kolay, hızlı, rekabetçi ve yenilikçi kimliğiyle öncü konumuna gelmek. Vizyonu ise gün geçtikçe artan hizmet kalitesi ve tecrübesiyle müşteri memnuniyetini devam ettirerek ulusal ve uluslararası arenada e-ticaret sektöründe önde gelen firmalar arasında yer almaktır.

Jet Stok Size Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

Tek tıkla firmanızın bütün iş yükünü ortadan kaldırarak satışlarınızı rahatlıkla yönetebilir, stok kontrolünüzü sağlayabilir, fatura işlemlerinizi takip edebilir, özel raporlama hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Üstelik bütün bu işlemlerin tamamını tek bir panel üzerinden gerçekleştirmiş olursunuz.

Jet Stok, e-ticaretin karmaşık yapısında entegrasyonları ile rakiplerinizden bir adım önde olmanızı kolaylaştırır.

Jet Stok Kimlere Hitap Eder?

Jet Stok; Amazon, Trendyol, Hepsiburada,N11,Çiçek Sepeti, Pazarama, PTT AVM, Ozon, Etsy, Aliexpreess gibi pazar yerlerinde e-Ticaret üzerinden satış yapan satıcılara hitap eden bir entegrasyon ürünüdür.

Jet Stok Entegrasyonları Nelerdir?

Pazar yeri entegrasyonları: Yurt içi Pazaryerlerinden; Trendyol,Hepsiburada,N11,Çiçek Sepeti, Amazon. Yurt dışı Pazaryerlerinden; Ozon, Etsy, eBay, Aliexpress ve daha birçok pazar yerini entegre edebilmektedir. Ürünlerinizi pazaryerlerinde tek tıkla satışa açabilir, ürün güncelleme, stok takibi, sipariş takibi süreçlerinizi tek ekranda saniyeler içinde gerçekleştirebilirsiniz.

Muhasebe Entegrasyonları: E-Fatura ve E-Arşiv faturalarınızı bir tuşla kesip müşterilerinize gönderebilirsiniz. Böylece her pazaryeri siparişi için ayrı ayrı uğraşmamış ve zamandan tasarruf sağlamış olursunuz. Entegre edilen muhasebe programları ise; Paraşüt,Kolaybi, Kolaysoft, Bizim Hesap, Sovos.

Web Sitesi Entegrasyonları: Opencard ve Xml Entegrasyonlarını gerçekleştirebilir, böylece satışa sunduğunuz tüm ürünlerinizin stoklarını ve fiyatlarını Jet Stok sisteminde derlenecek ve bu işlem sonrasında fiyatlarınız ve stoklarınız güncel kalacak. Çünkü bütün işlemlerinizi sadece Jet Stok panelinden ilerletebileceksiniz.

Jet Stok’un Özellikleri Nelerdir?

·          Dövizle Fiyat İşlemleri: Kur değişikliklerinde dövizle fiyatlarını girdiğiniz ürünlerinizin otomatik güncellenmesi sağlar

·       Mağaza Sipariş Takibi: Mağazanızdan yaptığınız satışları Jet Stok üzerinden takip edebilirsiniz. Mağazanızdan yaptığınız satışları tek panel üzerinden yönetme olanağı ile daha güvenli ve kolay anlayabilmenizi sağlar.

·          Gelişmiş Raporlama: Çok satan ürünlerinizi, sipariş ve ciro sayılarınızı, komisyon tutarlarınızı ve kar ve zarar etme oranlarınızın gösterildiği geniş raporlama özelliğimiz sayesinden kontrol hep elinizde olsun.  Böylece pazar alanında rekabette bir adım önde olun.

·       XML Entegrasyonu: Jet Stok, XML’i en iyi okuyan firmalar arasında yer almaktadır. Web siteniz veya tedarikçinizin Xml'inizi Jet Stok'a bağlayıp otomatik güncelleme işlemini başlatabilirsiniz. XML linkiniz ile ürünleri pazaryerine aktarma işlemleriniz dakikalar için de gerçekleşmektedir.

·       Toplu Ürün Aktarımı: Jet Stok sayesinde ürünlerinizi belirli kriterleri girerek pazaryerlerinize ürünlerinizi toplu bir şekilde aktarılması gerçekleştirilir. Aynı zamanda toplu olarak fiyat güncellemelerini de gerçekleştirebilirsiniz.

·       Faturalandırma: Jet Stok Özellikle otomatik faturalandırma sistemleri, manuel işlemlerin yerine geçerek daha hızlı ve verimli bir şekilde faturalandırma işlemlerini gerçekleştirebilmenize yardımcı olur .E-Fatura ve E-Arşiv faturalarınızı bir tuşla kesip müşterilerinize gönderebilirsiniz. Böylece her pazaryeri siparişi için ayrı ayrı uğraşmamış ve zamandan tasarruf sağlamış olursunuz.

·       Akıllı Stok Dağıtımı: Jet Stok' ta bulunan Akıllı stok dağıtımı özelliği stoklarınızın optimum bir şekilde yönetilmesini ve verimli bir şekilde dağıtılmasını sağlar. Ayrıca, lojistik ve nakliye maliyetlerini azaltırken müşteri memnuniyetini arttırır.

·       Sipariş Yönetimi: Tüm pazaryerlerindeki siparişlerinizi Jet Stok'tan takip edin. Böylece siparişlerinizde kolayca kontrol sağlayabilirsiniz.

·          Excel Ürün Aktarımı: Jet Stok excel şablonuna göre ürünlerinizi Jet Stok paneline bağlayarak ürünlerinizin yönetimini kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Jet Stok Entegrasyonu’nun Avantajları Nelerdir?

·       Jet Stok’a yüklenen bütün ürünler belirlenen  kriterlere uygun biçimde pazaryerine aktarılır ve dakikalar içinde güncellenir.

·       Ana ürün kriterleri oluşturulduktan sonra varyantlara da otomatik bir şekilde uygulanır.

·       Müşterilere ait bilgiler jet stok sisteminde listelenir. Stok durumu da satış gerçekleştiğinde tüm mağazalarda güncellenir.

·       Müşterilerin siparişleri anında otomatik olarak onaylanır ve zamandan kâr etmiş olunur.

·       Müşterilerin yöneltmiş oldukları tüm sorular anında Jet Stok ekranına gelir ve Jet Stok’un panelinden kolay ve hızlı şekilde cevaplanır.

·       Sitenize yüklenmiş bütün ürünler belirlemiş olduğunuz kriterlere uygun biçimde Jet Stok'a aktarılır ve pazaryerlerinde dakikalar içinde güncellenir.

      Yayınlanan ürünleriniz ürün adı, barkod kodu ve stok koduna göre toplu bir şekilde Jet Stok paneline aktarılır ve ürünlerin baştan oluşturulmasına gerek kalmaz.

Jet Stok Yenilikleriyle E-Ticaret Artık Daha Kolay 

Jet Stok Bayilik Sistemi 

E-Ticaret Bayilik Sistemi, E-Ticaret bayilik sistemi, markanın yetkilendirdiği iş ortaklarının 'belirli bir bölgede' veya internet üzerinden marka adına ürün veya hizmet satışı yaptığı sistem olarak adlandırılabilir . E-ticarette bayilik planları oluşturmak için genellikle kar marjları ve satış hedefleri gibi belirli anlaşmalar kullanılır.

Jet Stok Bayilik Nedir? 

Başarılı bir E-Ticaret bayiliği için doğru değeri temsil eden bir marka çok önemlidir. Jet Stok marka değeri, Jet Stok bayiliğini tercih eden işletmeler için avantajlı olup, hızlı satışlar sağlamaktadır. Jet Stok'un geniş ürün yelpazesi, geniş bir müşteri kitlesi oluşturmasına olanak sağlamaktadır. Jet Stok Bayilik Avantajları

İş ortaklarına geniş bir pazar erişimi sağlar. Sadece belirli bir bölgeyle sınırlı kalınmaz, çevrimiçi platformlar aracılığıyla dünya çapındaki müşterilere ulaşma fırsatı edinilir. 

Ürün geliştirme ve diğer süreçler Jet Stok ekibi tarafından güvenli ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Tek yapmanız gereken satışlarınızı ve kazancınızı katlamak olacaktır. kazan-kazan yaklaşımını benimseyerek daha fazla gelir elde etmenize katkı sağlayacaktır. 

Jet Stok Tedarikçi Sistemi 

İşletmenizin pazarlama, satış gibi kalemlerinden tasarruf ettirerek, sizin için çok düşük bir maliyetle ürünlerinizi yurtiçi ve yurtdışında stoksuz e-ticaret yapan alıcılarla buluşmasını sağlıyoruz. 

Jet Stok sayesinde tedarikçi ile tedarikçileri buluşturuyoruz. Stokta bulunan ürünlerinizin satışını sizin yerinize tecrübeli satış ortaklarımız gerçekleştirmekte size yalnızca bu ürünleri kargolamak kalmaktadır. 

Jet Stok, iş ortaklığı bünyesinde bulunan işletmelere uzman destek ekibiyle teknik hizmet ve yüksek komisyon fırsatı sunar.

Neden Jet Stok Tedarik Sistemi Tercih Edilmeli?

Geniş Pazar: Stoksuz E-Ticaret tedarikçi iş ortaklarına geniş bir pazar erişimi sağlar.

Pazarlama ve Reklam Maliyeti : Jet Stok ile belirli bölgeyle sınırlı kalınmaz, pazaryeri platformlar aracılığıyla dünya çapındaki müşterilere ulaşma fırsatı edinilir.

Uzman Destek Ekip : Jet Stok, uzman destek ekibiyle teknik ihtiyaçlarda hızlı ve etkili çözümler sunmaktadır.

Jet Stok Güveniyle İş Yapın : Jet Stok markasıyla pazarda müşteri taleplerini etkili bir şekilde karşılayarak müşteri güvenini sağlayabilirsiniz.

Yüksek Kazanç İmkanı : Jet Stok ürün tedarikçisi olan herkes yüksek komisyon oranlarıyla kazançlı gelir seviyesine ulaşır.

Operasyonel Süreç : Tek bir panel üzerinden satış yapılan ürün sayınızı, sipariş durumunu ve iadeleri otomatikleştirin ve raporlayın.

Dropshipping işini Jet Stok ile Başlat ve Büyüt

Jet Stok ile stoksuz satış çözümü, stoksuz satış yolculuğunuzu otomatikleştirmenize, en iyi stoksuz satış ürünlerini bulmanıza ve özel tedarikçiler ile iletişim kurmanıza olanak sağlar. 

Tek panel üzerinden binlerce tedarikçinin ürünlerine erişip tek tıklamayla ürünleri satışa açabilirsiniz. Tek tıkla tüm sipariş durumunuzu, müşteri bilgilerini ve görebilecek fatura kesimi sağlayabileceksiniz. Jet Stok paneli üzerinden ürünlerinizi güncellenecektir. Uzman destek ekibimizle tüm ihtiyacınız da anında yanınızdayız. 

Jet Stok ile dropshipping yapmak için yurtiçi ve yurtdışı pazaryeri olan platformlarda satıcı hesabına sahip olmanız gerekmektedir. Örneğin; Trendyol, Hepsiburada, Pazarama, Çiçeksepeti,Amazon, Ozon satıcı hesabı. Popüler ürünleri aramaya başlamadan ve bunları mağazanıza kolayca aktarmadan önce mağazanızı bağlayın ve Dropshipping’in tadını çıkarın. 

Günümüz de teknolojinin gelişmesiyle birlikte e-ticarette oldukça büyük bir pazar haline geldi. Bu nedenle jet stok e-ticaret çözüm ortağınız olarak, e-ticarette adım atmanızı ve büyümenizi destekleyen hizmetler sunmaktadır. Sizde Jet Stok'un bir parçası olun beraber büyüme fırsatı yakalayın.  

Jet Stok hakkında daha fazla bilgiye erişmek için https://www.jetstok.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.