PRP ile Daha Pürüzsüz ve Genç Bir Cilde Kavuşun

PRP ile Daha Pürüzsüz ve Genç Bir Cilde Kavuşun

Popüler bir cilt gençleştirme tedavisi olan PRP İstanbul ve diğer illerimizde büyük ilgiyle karşı karşıya kalmaktadır.

Popüler bir cilt gençleştirme tedavisi olan PRP İstanbul ve diğer illerimizde büyük ilgiyle karşı karşıya kalmaktadır. Genellikle 30 ila 40 yaşları arasında artış gösteren kırışıklıkların ve sarkmaların cilt dokularında oluşturduğu gevşemeleri giderme amacıyla uygulanır. Platelet ya da trombosit olarak adlandırılan kan hücrelerini içeren plazmanın, cilt altına enjekte edilmesi yoluyla uygulanan bir tedavi yöntemidir. Cildin yanı sıra saçlı deriye de PRP tedavisi uygulanarak saçların güçsüzleşmesi, seyrelmesi ve dökülmesi gibi sorunlara çözüm sağlanabilir.

 

Çoğunlukla yüze uygulanan PRP tedavisi ihtiyaca bağlı olarak boyun, dekolte bölgesi, eller ve diğer çeşitli vücut bölgelerindeki sarkmış ve gevşemiş dokuları toparlamak, aynı zamanda kırışıklıkları gidermek amacıyla gerçekleştirilebilir. Ciltte anti aging etkisi yaratan PRP tedavisi, cilt yenileme amacıyla uygulanabilecek en etkili yöntemlerden biridir. Op. Dr. Evren İşçi bu alanda gerçekleştirdiği başarılı uygulamalar ile yüksek hasta memnuniyeti oranlarına erişmiş uzman ve deneyimli bir isimdir.

 

PRP Tedavisi Pratik ve Konforludur

 

PRP tedavisinde öncelikle hastadan kan alınır, alınan kan santrifüj işlemine tabi tutulur ve kan ayrıştırılır. Yüksek hızda ve devirde uygulanan santrifüj işlemi sayesinde platelet yönünden zengin plazma elde edilir. Bu madde tedavisi hedeflenen bölgeye enjekte edilerek PRP tedavisi gerçekleştirilir. Enjekte edilen madde kişinin kendi kanından elde edildiği için PRP tedavisi uygulanan hastalarda herhangi bir alerjik reaksiyon ile karşı karşıya kalınmaz.

 

PRP tedavisi diğer çeşitli tedavilerle kombine edilerek de uygulanabilir. Doku onarıcı etkiye sahip olan PRP cilt çatlaklarındaki ayrışmış dokularda aktivasyon sağlar, bu sayede yeni bağ dokusu oluşumunu destekler. PRP cilt dokusunda çeşitli nedenlerden kaynaklanan zararları onarmak, güneş ışınlarından zarar gören ciltlerde savunma amaçlı gelişen lekeleri tedavi etmek, akne izlerini ve yaralanmaları gidermek için PRP tedavisine başvurulabilir.

 

PRP saç tedavisi ise zayıflayan, seyrekleşen ya da dökülmele olan saç köklerine aktiflik, parlaklık, canlılık ve güçlülük kazandırmaya yardımcı olur. PRP tedavisi ile ince saçların güçlenmesi, bu sayede daha hacimli ve dolgun bir görünüm elde edilmesi mümkün olabilir.

PRP tedavisi ile ilgili daha fazla detaya erişmek için https://evrenisci.com/prp/ adresinden ulaşabilirsiniz!