Filozof Atakan'ın son hali herkesi şok etti

Filozof Atakan'ın son hali herkesi şok etti

Türkiye'de bir dönem küçük yaşına rağmen söyledikleriyle ilgi odağı olan 'Filozof Atakan' lakaplı Atakan Kayalar'ın son halini görenler şaşkına döndü.

Filozof Atakan'ın son hali ortaya çıktı. Türkiye'nin 'Filozof Atakan'ı Atakan Kayalar'ın son halini görenler ise bir hayli şaşırdı.

turkiye-de-bir-donem-herkesin-ilgi-odagi-olmustu-15412732-1398-m.jpg

Türkiye'nin 'Filozof Atakan' olarak tanıdığı Atakan Kayalar, bir dönem okuduğu kitaplar ve felsefe ile ilgili yorumlarıyla gündem olmuştu.

filozof-atakanin-son-hali-gorenleri-hayretler-icinde-birakti-filozof-atakan-bugun-kac-yasin.webp

14 yaşına ayak basan ve uzun süredir ortada görünmeyen Atakan'ın son hali merak ediliyordu. Filozof Atakan'ın son halini gören herkes çok şaşırdı.

resimid-10667660-16-9-1582118969.jpg

FİLOZOF ATAKAN'IN SON HALİ

Bir kitabevinde çekilen videosuyla sosyal medyayı alt üst eden ve uzun süre gündemden düşmeyen Atakan, aynı hızda ortadan kaybolmuştu. Küçük yaşına rağmen yetişkin gibi konuşan ve televizyon programlarına konuk olan Atakan Kayalar, bir anda Türkiye'nin 'Filozof Atakan'ı oldu.

asddas.webp

İşte Türkiye'nin 'Filozof Atakan'ı Atakan Kayalar'ın son hali...

0x0-filozof-atakan-olarak-bir-donem-wjgy.webp

ATAKAN KAYALAR KİMDİR?

Felsefeye olan ilgisiyle tanınan Atakan Kayalar, 10 yaşındayken Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Birçok felsefe kitabını okuyarak kendisini bu alanda geliştirmeyi başardığı ifade edilen Kayalar, Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu'nda okudu. Atakan, sanat, bilim ve felsefe gibi konularla yakından ilgilendiğini belirtti. 

Dönemin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medyanın gündemine oturan 'Filozof Atakan' lakaplı Atakan Kayalar hakkında değerlendirmede bularak, "Biz bir çocuğun durumunun sosyal medyada bu kadar yer almasını doğru bulmuyoruz. Biz bu duruma pedagojik olarak bakmaktayız. Biz bir çocuğun durumunun bu kadar sosyal medyada yer almasını, çocuğun üzerinden bu kadar tartışma yapılmasını onaylamıyoruz." demişti.