Günlük burç yorumunda hangi burcu ne bekliyor? İşte 14 Nisan burç yorumları!

Günlük burç yorumunda hangi burcu ne bekliyor? İşte 14 Nisan burç yorumları!

14 Nisan 2024 tarihli burç yorumları ortaya çıktı. Peki 12 burcu neler bekliyor? En şanslı ve talihsiz burçlar hangileri oldu?

Günlük burç yorumlarını takip edenler için 14 Nisan burç yorumları paylaşıldı. Peki yıldızlar sizin için neler saklıyor? Önümüzdeki dönem hangi burç için nelere gebe? İşte yanıtı...

14 Nisan 2024 Pazar gününe ait astrolojik tahminler ortaya çıktı.

1-jt2ndgogkdcnjsshllpnpw.jpg

KOÇ

Bugün çok heyecanlısınız ve hayatınızı olumlu yönde değiştirmeye bir hayli hevesiniz var. Bazı riskli seçimler yapabilirsiniz ancak tehlikenin sizin işiniz olduğunu biliyoruz. Bugün uyumsuz Ay'ın tek riski suları biraz fazla sallamaktır. Yengeç, Terazi ve Oğlak burcuyla ilişkilerde dikkatli olmanız önerilir.

12-zodiac-signs.jpg

BOĞA

Düşünme hafta sonu gelir, bir süre bekledikten ve yanlış anlaşılmalardan sonra artık beklemek istemezsiniz ve sizi dinlemeyen insanlar varsa yön değiştirmeyi tercih edersiniz. Projelerinize destek verenleri arayın, geçmişe göre farklı girişimlere yeşil ışık yakalayın, an yeni ufuklar keşfetmeyi öneriyor.

360-f-746079272-coprccbdkh12h6okaoryrsti9jrkyckd.jpg

İKİZLER

İşte ilginç bir hafta sonu, aşk konularını açıklığa kavuşturmada yararlı olduğu zaten kanıtlanmış bir Nisan başlangıcı. En kötü senaryoda bile, çatışmalar varsa bunlar açıklığa kavuşturulabilir ve en iyi durumda iyi bir hikayesi olanlar Haziran ayından itibaren bunu sonuna kadar yaşamak için somut bir şeyler yapmayı düşünebilecekler.

astrology-ruling-planet-zodiac-1-copy.webp

YENGEÇ

Ay'ın burçta olması mutlaka tıkanma anlarına yol açmaz, ancak Güneş, Venüs ve Merkür gergin bir görünümdeyken ev ve iş ile ilgili bir karar vermeniz gerektiğinden (ve dolayısıyla) birkaç gündür güçlü bir gerilim yaratıyor. gergin durumdasınız) veya isteklerinize istediğiniz gibi yanıt vermeyen insanlar olduğu için.  

guide-to-zodiac-signs-28e8a7cb5e6849479efad932dd42456d.jpg

ASLAN

Haziran ayından itibaren büyük bir güç dönemi açılıyor, Jüpiter aktif olacak ve temaslar ve zaferlerle ilgili önemli bir burcumuz olacak. Sanki şu ana kadar yaşadıklarınız daha iyi bir geleceğe hazırlık niteliğinde. Zor bir dönemden sonra artık ailevi veya kişisel bir kriz yaşayanlar kendilerini daha iyi hissederler ve bağımsızlık arzusu kazanacaklar.

horoscope-1.jpg

BAŞAK

İlginç bir gün, bu dönemde yaptığınız seçimlerin ömür boyu olduğunu, bu yüzden hafife alınmaması gerektiğini unutmamalıyım. Dikkatli bir düşünme ve hatta belki de gerginlik döneminden sonra yıldızların yardımseverlik aşaması geri dönüyor. Bazı durumlarda artık alıştığınız insanlara güvenemeyeceksiniz, ortam değişiyor, referanslar değişiyor. Talepleriniz eskisinden farklı ve hatta 19'undan itibaren kendinizi güvenle ifade edebileceksiniz.

horoscope-for-january-1.jpg

TERAZİ

Bir devrimin ortasındasınız ve bunu daha Cuma günü fark ettiniz gökyüzü devrimleri, değişiklikleri ve aynı zamanda yönetilmesi çok zor olan bir geçmişi unutma ihtiyacını getirdiği için özeldir. Yapmadığınız şeylerden dolayı sizi suçlu hissettirmeye çalışan, sırf istemediğiniz şeyi yapmaya zorlamak ya da fazla ileri gitmemek için sizi zorlamaya çalışanlara karşı dikkatli olun.

is-astrology-real.webp

AKREP

Ay'ın iyi açıda olması önemli ve umut verici, bugün isteklerde bulunulabilir. İyi bir aşk hikayesine sahip olanlar, onu daha yoğun bir şekilde yaşayabilecekler ve bu gökyüzünde hoşuma giden şey, yeni keşfettiğim bir arzu. O yüzden size haziran ayını düşünerek teklif yaparlarsa bunları çok dikkatli değerlendirin.

numerology-collage-concept-2.jpg

YAY

Hafta sonu yavaş başlıyor, Mars karşıtlığının fiziksel düzeyde rahatsızlık yaratmasını fazla gerilim yaratmasını istemem. Şimdi ruhunuzu özgürleştirmeli ve küçük kişisel sorunları çözmeye çalışmalısınız. Balık ve İkizler burcuyla birlikte bazen zorluklar ortaya çıkar, her zaman yapmakta ve hareket etmekte özgür hissetmek isteyen sizler, etrafınızda size ne yapmanız gerektiğini söyleyen insanların olmasını istemezsiniz; Olumlu sonuçlanmayan durum ve kişilere karşı kendinizi asi göstereceksiniz.

solar-system-1.jpg

OĞLAK

Hafta sonu beklemekle geçen ve hatta biraz sinir bozucu olan Oğlak, bir süredir bazı sorunları çözme konusunda aktiftir, hırsı çok yüksektir ve tam da bu nedenle güvenilmez ortaklara veya işbirlikçilere sahip olmak istemez. Dostlar ve düşmanlar arasında dikkatli bir analiz yapılması gerekecektir; ikincisi bir gülümsemenin arkasına saklanabilir. Evle ilgili, bürokratik ya da hukuki konularla ilgili de yapılacak pek çok şey var. Ay sonunda önemli haberler sizi bekliyor.

16504400054214.jpg

KOVA

Hiç de hoş olmayan bir aşk hikayesi yaşamış olan herkesin, hayatını gereksiz olan her şeyden kurtarması gerekir; Haziran ayından itibaren bazı sözlerin tutulacağı istihdam sektöründeki haberleri değerlendirmekte fayda var. Yenilikçi veya devrim niteliğinde bir projeye evet, toplantılar için de önemli yıldızlar. Bu pazar durumu değerlendirebiliriz.

astroloji-ava9.webp

BALIK

Bu Pazar olumlu değerlendirilmeli çünkü uygun bir Ay ile doğmuştur, geçmişle bağları koparma konusunda büyük bir istek geri döner. Seni üzen insanlar varsa büyük ihtimalle onları unutmuşsundur. Yengeç, Oğlak ve Akrep burçlarıyla olan ilişkiler çoğu zaman amansız bir şekilde hayatınızı damgalar.