WhatsApp'ta yeni bir kolaylık: Artık farklı yöntemi kullanabileceksiniz!

WhatsApp'ta yeni bir kolaylık: Artık farklı yöntemi kullanabileceksiniz!

WhatsApp, e-posta adresi doğrulaması ile hesap doğrulama seçeneğini kullanıma sunuyor. Yeni sisteme göre kullanıcılar artık sadece telefon numarasını kullanarak hesap doğrulamak zorunda kalmayacaklar

WhatsApp, yeni bir güncelleme ile kullanıcılarına e-posta doğrulama özelliği sunuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, SMS yerine e-posta doğrulamasını kullanarak WhatsApp hesaplarını doğrulayabilecekler. Daha önce beta sürümünde mevcut olan bu özellik artık herkes tarafından kullanılabiliyor.

WhatsApp'ın bugün App Store'da yayınlanan 23.24.70 sürümü, iPhone kullanıcılarına bu özelliği sunuyor. E-posta doğrulama seçeneği, SMS doğrulamasının yerini almıyor ancak hücresel kapsama alanı olmayan bir bölgede bulunan kullanıcılar için bir alternatif olarak çalışıyor.

Bu güncelleme ile birlikte WhatsApp, kullanıcıların hesaplarını daha güvenli hale getirmeyi hedefliyor. E-posta doğrulaması sayesinde kullanıcılar, hesaplarının güvenliğini arttırarak istenmeyen durumların önüne geçebilecekler.

haber7.com sitesindeki habere göre; Hesabınıza bir e-posta adresi eklemek için Profiliniz sekmesine dokunun, Hesap menüsünü seçin ve E-posta Adresi'ne dokunun. WhatsApp, e-posta adresinin yalnızca hesaba erişmek için kullanıldığını ve diğer kullanıcılar tarafından görülemeyeceğini açıklar.,

whatsapp-2035062-1280.jpg

Akılda tutulması gereken bir husus, e-posta adresinin yalnızca kimlik doğrulama için kullanıldığıdır, bu nedenle WhatsApp'ı kullanmak için hala geçerli bir telefon numarasına ihtiyacınız vardır. WhatsApp, kullanıcıların telefon numarası yerine başkalarıyla paylaşılabilecek bir kullanıcı adı belirlemelerine olanak tanıyacak yeni bir özellik geliştiriyor, ancak bu seçenek henüz yayınlanmadı.

AYNI CİHAZDA İKİ WHATSAPP HESABI KULLANILABİLİYOR

Bu ayın başlarında WhatsApp, Mac bilgisayarlarda yerel olarak çalışacak şekilde tamamen yeniden inşa edilen yeni macOS uygulamasını başlattı. Ekim ayında, uygulama aynı cihazda iki WhatsApp hesabı kullanma seçeneğini sunmaya başladı. Ayrıca Android'de geçiş anahtarları için destek ekledi.

WhatsApp App Store'da ücretsiz olarak kullanılabilir. Tüm yeni özelliklere sahip olmak için uygulamanın en son sürümünü yüklediğinizden emin olun.

İlgili Haberler