Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı kitapseverleri Merzifon Kitap Fuarına davet etti

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı kitapseverleri Merzifon Kitap Fuarına davet etti

100’den fazla yayınevi, 200’ü geçen yazar ve şairle bu sene 2-10 Mart 2024 tarihleri arasında Merzifon Kitap Fuarının 7.sini düzenlenecek. Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, tüm kitapseverleri Merzifon 7. Kitap Fuarına davet etti.

    Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, tüm kitapseverleri Merzifon 7. Kitap Fuarına davet etti. 

Kargı şu ifadelerle kitapseverlere seslendi: 

           Değerli Kitap Dostları, 100’den fazla yayınevi, 200’ü geçen yazar ve şairle bu sene 2-10 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Merzifon Kitap Fuarımızın 7.sini düzenleyecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kazandığımız deneyim ve artan katılımla her sene bir öncekinden daha kapsamlı, daha nitelikli bir şekilde gerçekleşen Kitap Fuarımız, Bölgemiz sınırlarını aşarak artık ülkemiz genelinde de ilk sıralarda adı geçen en prestijli fuarlar arasında yer alıyor. Bu sene de her yaştan, her düşünceden kitap dostunu sevdiği birçok yazar ve şairle buluşturacağımız 7. Kitap Fuarımızda ziyaretçilerimiz yine Merzifon’da kitapların büyülü dünyasında eşsiz bir yolculuğa çıkacak.

                Tüm kitapseverleri Merzifon 7. Kitap Fuarımıza davet ediyor, 9 gün boyunca söyleşi ve etkinliklerimizle de hep birlikte çok keyifli vakit geçireceğimize yürekten inanıyorum.  

Alp KARGI Merzifon Belediye Başkanı

Yazarlarımızdan Bazıları :

Mehmet Akif Ersoy, Gözde Şeker, Kemal Sayar, Cihat Yaycı, Dilek Cesur, Seda Selek, Mısra Öz, Can Coşkun, Akif Beki, Yavuz Oğhan, Orkun Özeller, Melis Bozkurt, Ayşe Tolga, Ege, Sevil Atasoy, Ayşegül Aldinç, Lube Ayar, Eda Eren, Sorel Dağıstanlı, Akasya Aslıtürkmen, Tuba Sarıünal, Aslı Arslan, Emine Tavuz, Filiz Puluç, Şule Avlamaz, Sümeyye Koç, Dilara Keskin, Meral Atmaca, Ekin Koch, Meryem Nart, Ceren Melek, Sümeyye Demirkan, Kübra Kiraz Berk, Kader Arvas, Loresima, Açelya Akkoyun, Kadri Gürsel, Yaşar Aydın, Dilek İmamoğlu, Yoshinori Moriwaki, Özlem Gürses, Aşkım Kapışmak, Müfit Can Saçıntı, Ziya Selçuk, Gülşah Elikbank, Oğuz Demir, Güldem Atabey, Ozan Gündoğdu, Yalçın Karatepe, Pınar Demirkaya, Sezen Tatlı, Elfin Tataroğlu, Bahar Feyzan, Av. Gülnur Tutumoğlu, Nevzat Tarhan, Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu, Aytunç Erkin, Timur Soykan, Şule Aydın, Eray Hacıosmanoğlu, Erol Mütercimler, Buket Güler, Murat Tavlı, Beyza Aksoy, Sinan Akyüz, Beyza Alkoç, Adora Yağmur, Saygı Öztürk, Bekir Ödemiş, Merdan Yanardağ, Tekir, Rabia Yavuz, Naim Babüroğlu, Ergün Kazanır, TBMM Meclis Başkan V. Gülizar Biçer Karaca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclis Bşk Yrd. Fazilet Özden Efe

a6d23123-70c7-412e-ba00-cd2f64eb7ad9.jpg