Ankara'nın kalbi Çankaya'da sürpriz aday!

Ankara'nın kalbi Çankaya'da sürpriz aday!

Başkent'in kalbi Çankaya, sürpriz bir ismin adaylık ilanıyla hareketlendi. Av. Hikmet Tepe, Çankaya Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin ve Başkent Ankara'nın en önemli ve kalabalık ilçelerinden Çankaya'da Av. Hikmet Tepe, belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu. Tepe adaylık ilanı için yaptığı açıklamada önemli mesajlar vererek şu ifadeleri kullandı:

"İKTİDARIN YOLU ÇANKAYA"

"31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel yönetim seçimlerinde CHP’mizin kazanacağı başarı, partimize iktidarın, halkımıza parlamenter demokratik sisteme geçişin yolunu açacaktır. Sarayın sahip olduğu olanakları sınırsızca harcaması karşısında; yapacağımız biricik şey örgütlerimizde birbirimize kenetlenerek, tüm gücümüzle çalışarak ve hakça, insanca yaşamak özleminde birleşerek kazanmaktır. Bu haklı mücadelemize yüreğini ve emeğini koyan yol arkadaşlarımızı şimdiden tüm kalbimle kutlarım. 

"ANKARA'YI BÜYÜKŞEHRİYLE, İLÇELERİYLE DAHA BÜYÜK BİR ZAFERLER TAÇLANDIRMAK İÇİN"

Yıllarca CHP içinde çalışmış bir parti emekçisi olarak bu mücadele içinde yer almak üzere yaşadığım, hukukçu olarak mesleğimi sürdürdüğüm, sizlerle dostluk, kardeşlik, gönül bağı kurduğum güzel Çankaya’mızın Belediye Başkanlığına aday adayı olmak üzere yola çıkıyorum. Cumhuriyetin kuruluşuna, devrimlere tanıklık eden, ülkemizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü bağrında taşıyan soylu bir şehir olan Ankara’yı büyükşehriyle, ilçeleriyle çok daha büyük bir zaferle taçlandırmak için… "

CHP'li Tepe, "Sizlerle birlikte ; sosyal demokrat ,halkçı _toplumcu , adil ve şeffaf bir yönetim için, çevre bilincini önceleyen, üretici ve kaynak yaratıcı çabalarla sizlere hizmet için, varım, söz veriyorum." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

ekran-goruntusu-2023-12-04-161119.png

HİKMET TEPE KİMDİR?

1953, Tunceli Pertek doğumlu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Aydın, Siirt, Adıyaman, Erzincan Çayırlı ve Bolu Göynük Hakimliği görevlerinde bulundu. Ankara Barosuna kayıtlı serbest avukat. İngilizce bilir. Evli ve 2 çocuk babası.