Türkiye'nin en ünlü AVM'lerinden biri satılıyor!

Türkiye'nin en ünlü AVM'lerinden biri satılıyor!

Türkiye'nin ünlü AVM'si satılıyor. Satışa dair resmi açıklama da biraz önce geldi.

Borsa İstanbul’da işlem gören gayrimenkul devi ünlü alışveriş merkezi satılıyor.

maxresdefault.jpg

AVM SATIŞI KAP'A BİLDİRİLDİ

Borsa İstanbul’da işlem gören Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (VRGYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama ile sahibi olduğu ünlü alışveriş merkezini (AVM) satışa çıkardığını duyurdu.

unnamed.jpg

VERA AVM SATILIYOR

Gayrimenkul devi tarafından KAP’a yapılan açıklamada Elazığ’da faaliyet gösteren Konsept Vera AVM’nin satışı için görüşmelerin başladığı belirtilirken “Şirketimizin yatırım amaçlı gayrimenkullerinden Konsept Vera AVM’ nin satışı ile ilgili pazarlık görüşmelerine başlanılmıştır.” İfadeleri kullanıldı.

VERA KONSEPT GYO HAKKINDA

Şirket, 2018 yılı itibari ile ülkemizde yaşam ve ticari alan projeleri gerçekleştirmek için” Vera Grup Mühendislik A.Ş” ünvanı ile kurulmuştur. 2023 yılı itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu tarafından “ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı” ‘na dönüşüm izni alınmış ve “ Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Ülkemizde gelişen konut sektörüyle birlikte bu doğrultuda gerekli arazi yatırımları yapılmıştır. Hedef olarak sadece büyükşehirlerde nitelikli konut projeleri olmayıp, ihtiyaç duyulan her şehirde markalı konutlar üretmek, ayrıca lüks konutların yanı sıra gerek kentsel dönüşüm gerekse orta ve dar gelir grubuna yönelik projeler geliştirerek güçlü finansman yapımız ile yatırımcılara finansman sağlayarak toplumun her kesiminden vatandaşlarımızı konut sahibi yapmak ülkemizdeki konut stokunun artırılmasına destek olmaktır.