İslam Memiş rekorun tarihini açıkladı! Dolar mı altın mı bitcoin mi?

İslam Memiş rekorun tarihini açıkladı! Dolar mı altın mı bitcoin mi?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, o yatırım aracını işaret ederek rekorun gerçekleşeceği tarihi açıkladı.

Ünlü ekonomist İslam Memiş, o yatırım aracını işaret ederek rekoru açıkladı. Memiş, o yatırım aracını işaret ederek tarih verdi ve rekor kıracağını iddia etti.

bitcoin-computer-graphic-card-93675-129967.webp

PİYASADA ANİ DÜŞÜŞLER 

Ocak ayında ABD tarafında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), birkaç spot Bitcoin ETF'sini onayladığını açıklamıştı. Bu açıklama sonrasında bitcoin, 3 aylık süreçte rekor zirvesi olan 69 bin doları aşarak 73 bin dolara kadar yükseldi. Bu yükseliş sonrasında ise ani düşüşler piyasada yaşanıyor. Bitcoin 60 bin dolara kadar geriledi.

bitcoin-cryptocurrency-digital-money-golden-coin-technology-business-concept-640221-102.webp

BITCOIN'DE HALVING DÖNEMİ

Bitcoinin Halving dönemine girmesi nedeniyle yükselişin olacağı uzmanlar tarafından dile getiriliyor. Halving döneminde Bitcoinin üretim hızının azalmasından dolayı maliyette artış olacağı belirtiliyor. Bu noktada birçok yatırımcı 1 sene içerisinde ciddi bir yükselişi merakla bekliyor.

worker-figures-helping-dig-coin-money-dollar-note-background-1150-6478.webp

EYLÜL AYINI İŞARET ETTİ

Ünlü ekonomist İslam Memiş, bitcoin için tarih vererek rekora doğru koşacağını söyledi. Memiş, “Eylül ayı itibariyle yeni ralliler başlayacak. Bu noktada bizi 80 bin dolar seviyesine kadar gideceğini bekliyorum. Ancak şu ana baktığımız zaman aşağıda 55 ve 50 bin dolar riskiyle alakalı beklentimin devam ettiğini belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.