MHP'li Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter hakaretler savurarak Özgür Özel'i hedef aldı

MHP'li Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter hakaretler savurarak Özgür Özel'i hedef aldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP lideri Özgür Özel'i hedef alan ve hakaret içeren ifadeler kullanmaya devam ediyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bir kez daha CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alan açıklamalara imza attı.

X hesabından paylaşım yapan MHP'li Semih Yalçın, "Cumhuriyet’i kuran partiyi Özgür Özel gibi sorumsuzların yönetmesi ne acı bir kader!" derken "Özgür Özel'in bahsettiği yumuşama ve normalleşme var ya; aslında var olmayan, varmış gibi gösterilen muhayyel bir şey" ifadelerini kullandı.

"ANORMALLEŞME, CIVITMA, KAYPAKLAŞMA, TUTARSIZLIK"

CHP lideri Özel'in bu iki kavramı 'suistimal' ettiğini iddia eden MHP'li Yalçın, Özgür Özel'e karşı parti içinde bir gruplaşma olduğunu da öne sürdü. Yalçın, şunları kaydetti:

"Özel; yanlış yolda olduğunu, vakti gelip partisindeki gizli ve açık muarızları tarafından kafasına çuval geçirildiğinde anlayacak. Uzun sözün kısası; Özgür Özel’in, Yerel Seçimlerden sonraki tavırları, siyasette normalleşme veya yumuşama adımı değil. Emanetçi CHP Genel Başkanının tuttuğu bu yol; anormalleşmenin, cıvıtmanın, kaypaklaşmanın, tutarsızlığın dik âlâsı."

ekran-goruntusu-2024-06-28-175559.jpg

"SU KAYNATTIN, KAYIŞI KOPARDIN, ARTIK İFLAH OLMAZSIN"

Bir başka MHP'li yönetici İzzet Ulvi Yönter de Yalçın'ın sözleri üzerinden Özgür Özel'i hedef alarak şunları söyledi:

 

"Özgür, bilye dağıttın, su kaynattın, kayış kopardın, artık iflah olmazsın…Tavsiyem odur ki, Semih Hocamı ya oku ya da dinle…Hayır diyorsan uzun uzun dinlen, ama DEM’lenmeyi terk et… Ah Özgür ah, vah Özgür vah…"

ekran-goruntusu-2024-06-28-175823.jpg