Mehmet Yalçınkaya parmaklarını nasıl kaybettiğini ilk kez anlattı

Mehmet Yalçınkaya parmaklarını nasıl kaybettiğini ilk kez anlattı

Türkiye'nin ünlü şeflerinden MasterChef jüreliği yapan Mehmet Yalçınkaya'nın hikayesi yürekleri dağladı. Ünlü şef, parmaklarını kaybettiği kazayı anlattı.

MasterChef'in ünlü jüri üyesi de olan şef Mehmet Yalçınkaya'nın sol elinin sürekli cebinde olması dikkatlerden kaçmıyordu.

ekran-goruntusu-2024-06-28-183831.jpg

Ünlü şefin eline ne olduğu herkes tarafından epey merak ediliyordu. MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyesi, yarışmanın son bölümünde ilk kez başından geçen kazayı anlattı. Geçirdiği kaza sonucu 3 parmağını birden kaybettiğini söyleyen Mehmet Yalçınkaya'nın hikayesi dinleyenlerin yüreğini burktu.

ekran-goruntusu-2024-06-28-183847.jpg

O YARIŞMACIYI GÖRDÜKTEN SONRA ANLATTI

Bir yarışmacı, uzvunu traktör pervanesine kaptırdığını, bu nedenle de lanetlenmiş gibi hissettiğini ve saklandığını ifade etti.

"BEN DE İKİ ARKADAŞIMLA OYNARKEN..." 

Mehmet Yalçınkaya ise bu sözleri duyunca kendi hikayesini ilk kez anlattı. Sol elinin parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı söylenen Yalçınkaya, "Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim. Benim etkilendiğim bir şey söyleyeyim. Benim mesela iki tane çocuğumun dövmesi benim elim. Benzer hikayelerimiz var aslında. Ben de iki arkadaşımla oynarken…” dedi.

ekran-goruntusu-2024-06-28-183906.jpg

"BU ÇOCUKTAN AŞÇI OLMAZ DENDİ"

İnsanların, elini kıyma makinesine kaptırdığını sandığını söyleyen Mehmet Yalçınkaya, üç parmağını kaybettiğini ifade ederek, “11 yaşından itibaren bulaşıkhanede başladım. Hiç kimse aşçı olamaz dedi. Bıçağı tutamaz. Tabağı tutamaz dedi. Böyle acımasızlıklar var. Sen hırslanıyorsun ve daha çok yapmaya çalışıyorsun. Bu çocuktan aşçı olmaz dendi." dedi.

"BENİM EVLENEMEYECEĞİMİ DAHİ SÖYLEDİLER"

Yalçınkaya, "Hatta çok yakın akrabalarımızdan bir tanesi benim evlenemeyeceğimi bana kız verilmeyeceğini dahi söyledi" ifadelerini kullandı.