Türkiye'yi terk eden oyuncudan Kılıçdaroğlu yorumu

Türkiye'yi terk eden oyuncudan Kılıçdaroğlu yorumu

Yıllar önce Türkiye'yi terk ederek ABD'ye yerleşen oyuncu Tolga Karel’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı yorum dikkat çekti.

Türkiye’yi terk ederek Amerika’ya yerleşen Tolga Karel, sosyal medya hesabından siyasete dair yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yaprak Dökümü'nün Oğuz karakterine can vererek hafızalara kazınan Karel, Türkiye'deki yaşantısını geride bırakarak yıllar önce okyanus ötesine yerleşmişti. Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşım yaptı.

"ADAMA KÖTÜ SÖYLEMEDİKLERİ ŞEY KALMADI"

Kılıçdaroğlu'nu daha önce istifaya davet eden eski oyuncudan yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Karel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Seçim öncesi Kılıçdaroğlu'na biat edenler seçim sonrası adama kötü söylemedikleri şey kalmadı. Oysa ben kendisinin Youtube mutfak sohbetlerini seviyordum. Seçim sonrası konuşmak kolay yüzsüzsünüz."

tolga-karelin-kilicdaroglu-yorumu.jpg

ERKEN SEÇİM

Tolga Karel bir sonraki paylaşımında ise "Doların 27 TL'ye geleceğini seçimlerin erken tarihe çekileceğini 1 buçuk yıl önceden söyledim" dedi.

tolga-karelin-kilicdaroglu-yorumu-001.jpg