Kurtlar Vadisi hayranlarına müjde! Sözleşme imzalandı! Tanıtım İBO Show'da...

Kurtlar Vadisi hayranlarına müjde! Sözleşme imzalandı! Tanıtım İBO Show'da...

Milyonların merakla beklediği Kurtlar Vadisi ekranlara yeniden dönmek için gün sayıyor... Kurtlar Vadisi sürpriz isimlerle sürpriz bir kanalda sürpriz bir tanıtımla ekranlara yeniden dönecek.

Çok sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Kurtlar Vadisi tekrardan başlıyor. TV'de yayınlandığı gün sokakların boş olduğu dizi Necati Şaşmaz'ın yeniden başrolde oynayacağı Kurtlar Vadisi Kaos ile ekranlara dönüyor. 

kurtlar-vadisi-1.jpg

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz imzayı attı


Kurtlar Vadisi yapımcısı ve milyonların gönlüne taht kuran boşrol oyuncusu Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi Kaos'un başlaması için gün saydığını açıklamıştı. Kurtlar Vadisi Kaos kanal bulmaktan öte anlaşmada zorlanıyordu. Star TV Kurtlar Vadisi Kaos ile her konuda anlaştı ve tanıtım günü bile belirlendi.

Kurtlar Vadisi Kaos Star TV'de 

Milyonların merakla beklediği soru; Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? Star TV'den Kurtlar Vadisi hayranlarına sürpriz bir hamle gelecek ve heyecan yaratacak bir tanıtım gerçekleşecek.

kurtlar-vadisi-4.png
Kurtlar Vadisi İBO Show'da

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili açıklamaları Cumartesi günleri yayınlanan konuk olduğu İBO Show programında izleyiciye anlatacak. Kurtlar Vadisi Kaos'un ilk tanıtımı da bu programda yayınlanacak.

kurtlar-vadisi-2.jpg

Necati Şaşmaz'ın konuk olduğu ve Kurtlar Vadisi Kaos'un tanıtılacağı İBO Show 27 Mart 2021 tarihinde ekranlarda olması bekleniyor.

vadi-5.jpg