Performansı hayran bırakan Kirli Sepeti’nin Aylin’i Melisa Döngel'in yeni dizisi belli oldu

Performansı hayran bırakan Kirli Sepeti’nin Aylin’i Melisa Döngel'in yeni dizisi belli oldu

Melisa Döngel, uzun süredir merakla beklenen yeni projesiyle gündemde.

Ünlü oyuncunun, Kirli Sepeti'nin Aylin'i olarak tanınan karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacağı dizi projesi nihayet belli oldu. Döngel'in hayranları, uzun bir aranın ardından sevilen oyuncunun yeni projesini merakla bekliyordu ve sonunda bekleyişleri sona erdi.
 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; NOW’ın pazar akşamları seyirciyle buluşan “Kirli Sepeti” dizisiyle seyirciyle buluşan Melisa Döngel bir de dijital dizi anlaşması yaptı.

Melisa Döngel sezon başından beri MedYapım’ın NOW’da ekrana gelen “Kirli Sepeti” dizisiyle seyirci karşısına çıkıyor. Aylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu son olarak iddialı bir dijital diziyle anlaştı. Melisa Döngel bayram sonrası sete çıkması planlanan “Sorgu Odası” dizisinin kadrosuna katıldı. Döngel, Hazal Kaya’nın hayat vereceği Cihan’ın kız kardeşi Güven karakterine hayat verecek.

melisa-1.jpg

Karga Seven Pictures imzalı “Sorgu Odası” dizisi beIN CONNECT’in dijital platformu Tod’da seyirciyle buluşacak. Deniz Yorulmazer’in yöneteceği 10 bölümlük diziyi Nuray Uslu ile Milay Ezengin yazıyor.

İlgili Haberler