Friends'in yıldızı Matthew Perry'in ölümünde yeni gelişme

Friends'in yıldızı Matthew Perry'in ölümünde yeni gelişme

Bir döneme damga vuran ABD yapımı sit-com dizisi Friends'in yıldızı Chandler karakterine can veren ünlü oyuncu Matthew Perry'in ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Friends dizisinin meşhur ismi Matthew Perry geçtiğimiz yıl ekim ayında yaşamını yitirmesinin ardından ölümüyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

ekran-goruntusu-2024-06-26-204927.jpg

ÖLÜMÜYLE İLGİLİ BİRDEN ÇOK KİŞİ SUÇLANABİLİR

Matthew Perry'nin ölümü araştırılmaya devam ederken, birden fazla kişi suçlanabilir.

ekran-goruntusu-2024-06-26-205016.jpg

JAKUZİDE ÖLÜ BULUNMUŞTU

28 Ekim'de Malibu'da evindeki jakuzide ölü bulunduğu aktarılan 54 yaşındaki Perry'nin ölüm nedeni açıklanmıştı. Otopsi raporuna göre, Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Kanında ketamin bulunan oyuncunun ardından jakuzide boğulduğu belirtilmişti.

ekran-goruntusu-2024-06-26-205000.jpg

KAZA MI CİNAYET Mİ?

Ketamin, anksiyete ve depresyon tedavisinde kullanılıyor. Los Angeles Bölgesi Tıbbi Muayene Departmanı tarafından hazırlanan raporda, oyuncunun ölümü "kaza" olarak nitelendirilmişti.

ekran-goruntusu-2024-06-26-204945.jpg

People'ın haberine göre; polisin, Matthew Perry'nin ölümüyle ilgili olarak 'birden fazla kişinin' suçlanması gerektiğine inandığı ortaya çıktı.

SAVCILIK YORUMA KAPALI

Kolluk kuvvetlerinden bir yetkili, bu ölümle ilgili federal soruşturmanın yakında tamamlanacağını ve suçlama yapılıp yapılmayacağına savcılığın karar verileceğini söyledi. ABD savcılığı ise konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti.