İşte Özgü Namal'ın yeni filmi! Kızıl Goncalar'dan sonra...

İşte Özgü Namal'ın yeni filmi! Kızıl Goncalar'dan sonra...

Ünlü oyuncu Özgü Namal Oscar adayı yönetmen İlker Çatak’ın filmiyle dünya sinemasında boy gösterecek.

Kızıl Goncalar’la ekrana yeniden dönen Özgü Namal, dünya sinemasının parmakla gösterilen yönetmenlerinden İlker Çatak’ın “Sarı Zarflar” adlı sinema filminde yer alacak.

ozgu-namal.png

9 yıl aradan sonra Kızıl Goncalar ile işinin başına geçen başarılı oyuncu Özgü Namal geçen sezonun en çok konuşulan dizilerinden, NOW’ın Gold Film imzalı "Kızıl Goncalar" projesiyle efsane bir dönüş yapmıştı.

ozgu-namal-kizil-goncalar.webp

SARI ZARFLAR FİLMİ İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇECEK

Ödüllü oyuncu şimdi de çok önemli bir filmde başrol oynuyor ve "Öğretmenler Odası" filmiyle Almanya’yı Oscar Akademi Ödülleri’nde temsil eden, dünya sinemasının gözde isimlerinden İlker Çatak’ın "Sarı Zarflar" isimli filmi için kamera karşısına geçiyor.

s-f67aa4dbb80abbe0ed3b4f8c4ab4799214656604.webp

Berlin’de çekilen filmde kulislerden sızan bilgilere göre Özgü Namal, “Derya” adlı bir tiyatro oyuncusunu canlandırıyor. Filmde Derya’nın eşini Tansu Biçer, kayınvalidesini İpek Bilgin, kızını ise Leyla Cabas canlandırıyor.

f26458c5218bc177f6962d9fca751725.jpg

“Kızıl Goncalar” sezon arasına girer girmez iki çocuğunu alıp Berlin'e giden ve yoğun bir tempoda çalışan Namal’ın başrol oynadığı “Sarı Zarflar” çekimleri temmuz ayında bitecek. “Sarı Zarflar” 2022’de 12-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen 19. Berlinale Ortak Yapım Marketi’ne 32 ülkeden seçilen 34 projeden biri olmuştu.