Pakistan'da kan donduran vahşet! Kuran'a hakaret iddiasıyla sokak ortasında cayır cayır yaktılar

Pakistan'da kan donduran vahşet! Kuran'a hakaret iddiasıyla sokak ortasında cayır cayır yaktılar

Pakistan'da Kuran'a hakaret ettiği iddiasıyla bir turisti sokak ortasında işkence ederek yakıp öldürdüler.

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Khyber Pakhtunkhwa eyaletinde 36 yaşındaki bir şahsa, Kuran-ı Kerim'e hakaret iddiasıyla vahşice işkence edildi.

ekran-goruntusu-2024-06-21-225711.png

Polis karakolundan kaçırılan adamın cesedi sokak ortasında ateşe verildi. Kan donduran görüntüler sosyal medyayı salladı.

Swat'taki polis yetkilileri, kimliği açıklanmayan adamın "Kuran'a hakaret etmekle" suçlanan bir turist olduğunu bildirdi. Adamın tam olarak ne yaptığı henüz bilinmiyor.

KALABALIK GÜRUH KARAKOLDAN ZORLA ALDI

İsminin açıklanmaması kaydıyla Al Jazeera'ye konuşan bir polis yetkilisi, "Polis ekibimiz adamı tutuklamak için Medyen'deki ana pazara ulaştı ve onu karakola götürdü, ancak kalabalık onun teslim edilmesini talep etti" dedi.

Yetkililer, adamın polis tarafından tutulduğu Medyen karakolunun önünde toplanan yüzlerce kişiden oluşan büyük bir grubun tarafından karakoldan çıkartıldığını ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-06-21-225728.png

VAHŞİCE İŞKENCE EDİLDİ

Polis kaynağı ayrıca adamın öldürülmeden önce vahşice işkence gördüğünü de sözlerine ekledi. Sosyal medyada dolaşan videolarda büyük bir kalabalığın dini sloganlar attığı ve yanan bir cesedin etrafını sardığı görülüyor.