Gratis meydan savaşı... Siccin 2 vakası! Açgözlüler ve görgüsüzler indirim için birbirine girdi

Kozmetik mağazaları ve çeşitli mağazalardaki indirimler görgüsüz ve açgözlü insanları birbirine düşürüyor. Rezil sahnelere bir yenisi daha eklendi.

Gratis isimli kozmetik zincirinde uygulanan indirim kampanyası yine utanç verici görüntülere sahne oldu.

Kozmetik ürünlerine %80 indirim yapılınca ortaçağdan kalma görüntüler yine yüzlerimizi kızarttı. Bu haberin yayılmasıyla vatandaşlar mağazaların önünde uzun kuyruklar oluştururken birçok şehirde ise izdiham yaşandı. Geriye ise reyonlarda birbirini yiyen insanların utanç veren görüntüleri kaldı.

aw236027-01.jpg

İNDİRİM İÇİN BİRBİRLERİNİ YEDİLER

Zonguldak Karadeniz Ereğli'deki bir kozmetik mağazasında düzenlenen %80 indirim kampanyası büyük bir kalabalığa yol açtı. Mağazanın açılış saatinden itibaren pek çok kişi uygun fiyatlı kozmetik ürünleri almak için mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

640xauto.webp

İZDİHAM YAŞANDI GÜVENLİK ZOR AYIRDI

İndirim haberinin sosyal medyada hızla yayılmasıyla, sabahın erken saatlerinde mağaza önünde toplanan kalabalık, kapıların açılmasıyla içeriye akın etti. Bu sırada yaşanan yoğunluk bazı vatandaşlar için zor anlar yarattı, güvenlik görevlileri ise izdihamı kontrol altına almak için yoğun çaba harcadı.

ekran-goruntusu-2024-06-29-121633.jpg

ORTAÇAĞ GÖRÜNTÜLERİ

Aynı kozmetik firmasının başka bir şubesinde yaşanan kavgalar da sosyal medyada gündem oldu. İndirim için mağazaya gidenler arasında tartışmalar çıktı. Ancak bu görüntülerin hangi şehirde kaydedildiği bilgisi paylaşılmadı.