Hapisten çıkan Nihal Candan camide poz kesti!

Hapisten çıkan Nihal Candan camide poz kesti!

Dolandırıcılıktan hapse atılan ancak çeşitli sağlık sorunları iddiasıyla cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan, süper mini elbisesi ve özel yapım pastasıyla doğum günü kutlamasıyla olay olmuştu. Candan bu kez de camide poz verdi.

Psikolojik ve fiziksel rahatsızlığı nedeniyle tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan, süper mini elbisesi ve özel yapım pastasıyla doğum gününü kutlamıştı. Candan'dan şimdi de cami pozu geldi.

0x0-1718534646177.webp

ANOREKSİYA NERVOZA TEŞHİSİ SONRASI TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Kardeşi Bahar Candan ile birlikte dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarından 6 ay önce tutuklanarak cezaevine konulan internet fenomeni Nihal Candan'a anoreksiya nervoza teşhisi konulduğu için nisan ayında cezaevinden tahliyesine karar verilmişti.

0x0-37-kiloya-dustugu-icin-tahliye-edilmisti-nihal-candan-dogum-gununu-kutladi-paylasimindaki-not-dikkat-cekti-1718541329597.webp

SÜPER MİNİLİ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Kardeşi Bahar Candan cezaevinde kalmaya devam eden Nihal Candan'ın "Her şey sosyal medya yüzünden oldu, bir daha asla sosyal medya kullanmayacağım" sözlerinin ardından doğum günü kutlaması tepki çekmişti. 

114818968-nihal-candan-dogum-gunu.webp

15 Haziran'da 29'uncu yaşına giren Candan için düzenlenen doğum günü partisindeki "Merhaba dünyam, ben geri döndüm" yazısı şaşırtmıştı.

aaa-xzs1-rgdz.webp

CAMİDE POZ VERDİ

Ünlü fenomenin Sultamahmet Camii'nden paylaştığı pozuna "Ya Hak Ya Vekil vekilim SENSİN sana güveniyoruz kardeşim ve ben" notunu düşmesi gündem oldu.