Hayvan dostu ev bitkilerini keşfedin; Evcil hayvanlara zarar vermeyen çiçekler

Hayvan dostu ev bitkilerini keşfedin; Evcil hayvanlara zarar vermeyen çiçekler

Evinizde bu çiçekleri besleyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız için herhangi bir zararı bulunmuyor

Bu hayvan dostu ev bitkileri sayesinde evinizde doğal bir ortam oluşturabilir ve evcil hayvanlarınızın sağlığını koruyabilirsiniz. Ayrıca, bu bitkiler evinize hoş bir dekoratif görünüm kazandırarak yaşam alanınızı renklendirebilir. Evcil hayvanlarınızın bulunduğu ortamda bu bitkileri tercih ederek onların mutluluğunu ve sağlığını da düşünebilirsiniz.


1. Areka Palmiyesi: Areka palmiyesi, evcil hayvanlarınıza zarar vermeyen ve hava temizleyici özelliği bulunan bir bitkidir. Yapraklarıyla hoş bir dekoratif görünüme sahip olan bu bitki, evinizdeki havayı temizleyerek daha sağlıklı bir ortam oluşturabilir.

2. Papatya: Papatya, evcil hayvanlar için zararsız olan ve kolay bakımı yapılan bir çiçektir. Papatya, evinize doğal bir hava katarak sakinleştirici bir etki yaratabilir.

maxresdefault-003.jpg

3. Eğreltiotu: Evcil hayvan dostu bir bitki olan eğreltiotu, gölge alanlarda yetişebilen ve bakımı kolay bir bitkidir. Evdeki evcil hayvanlarınız için güvenli bir seçenek olabilir.

4 - Orkide

Özel günlerde en çok hediye alınan çiçeklerden biri olan orkide, hayvan dostu ev bitkileri arasında listemizde ilk sırada yer alıyor. Kısmi ışıkta uygun koşullar sağlandığında kış aylarında haftalarca çiçek açan orkideyi evcil dostu olan kişiler güvenle evlerinde yetiştirebilir.

5- Dua Çiçeği

Adını akşam saatlerinde dua eder gibi yapraklarını kavuşturmasından alan dua çiçeği, ev dekorasyonunda en sık tercih edilen bitkilerden bir tanesidir. Görünüşü ve eve verdiği enerjiyle herkesi mest eden dua çiçeği hayvan dostu ev bitkilerinden bir diğeridir.

İlgili Haberler