Garanti BBVA'dan Temmuz'a özel promosyon! Emeklileri sevindirecek zam

Garanti BBVA'dan Temmuz'a özel promosyon! Emeklileri sevindirecek zam

Maaşını Garanti BBVA'ya taşıyacak olan emeklilere zamlı promosyon

Garanti BBVA, emeklilere yönelik Temmuz ayına özel bir promosyon sunmaya hazırlanıyor. Bu özel promosyon ile emeklileri sevindirecek bir zam fırsatı sunulacak.

 Garanti BBVA, emeklileri sevindirecek bir promosyonla Temmuz ayına özel avantajlar sunuyor. Bu özel promosyon kapsamında emekliler, belirli bankacılık ürün ve hizmetlerinden faydalanarak avantajlı kampanyalardan yararlanma imkanına sahip olacaklar.
 

Emeklilerin maddi konularda daha avantajlı olmalarını hedefleyen Garanti BBVA, bu özel promosyonla emeklilere yönelik bir adım atarak onların finansal anlamda daha güçlü olmalarına destek olmayı hedefliyor

 Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 15.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanın!

Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT/FAST işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT/FAST ve havale işlemleri dahil değildir.)
Maaşınızı Garanti BBVA’ya taşımak istiyorsanız:

Henüz müşterimiz değilseniz Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşterimiz olabilir, emekli maaşınızı kolaylıkla Garanti BBVA’ya taşıyarak emekli maaşı banka promosyonu ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.
Garanti BBVA müşterisiyseniz ve emekli maaşınızı PTT veya başka bir banka aracılığıyla alıyorsanız ve maaşınız üzerinde herhangi bir bloke bulunmuyorsa Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği başvurusu yapabilir ve emekli banka promosyon ödemesi talebinde bulunabilirsiniz.
Dilerseniz sadece nüfus cüzdanınız ile Garanti BBVA şubelerine giderek banka değişikliği talebinizi iletebilirsiniz.

İlgili Haberler