Emekliler merakla bekliyorlardı! İş Bankası yeni promosyonları açıkladı

Emekliler merakla bekliyorlardı! İş Bankası yeni promosyonları açıkladı

Türkiye İş Bankası'nın emeklilere yönelik olarak sunduğu bu yeni promosyonlar, emeklilerin bankacılık hizmetlerinden daha fazla faydalanmalarını sağlayacak gibi görünüyor.

Emeklilerin uzun süredir beklediği haber nihayet geldi. Türkiye İş Bankası, yeni promosyonlarını duyurdu. Emeklilerin bankacılık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sunulan bu avantajlar, emekliler arasında büyük bir heyecan yarattı.

İş Bankası'nın yeni promosyonları kapsamında emeklilere özel birçok avantaj sunulacak. Bu kapsamda emekliler, belirli bir dönem içerisinde yapacakları bankacılık işlemleri karşılığında çeşitli hediyeler ve avantajlar kazanabilecekler. Ayrıca, emeklilere özel olarak tasarlanmış avantajlı faiz oranları ve kredi imkanları da sunulacak.

İŞ BANKASI PROMOSYON ÜCRETLERİ

Emeklilere 12.000 TL'ye Varan Promosyona Ek Maximum Kart’ları Aidatsız Kullanma Fırsatı!

 

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.
 

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 28 Mart – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

 

Yurt geneline yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını taşıyabilir, emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini gerçekleştirebilirler ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabilirler.

İlgili Haberler