Sözcü TV'de beklenmedik veda. Apar topar gitti! Fatih Portakal'da mı bırakıyor?

Sözcü TV'de beklenmedik veda. Apar topar gitti! Fatih Portakal'da mı bırakıyor?

Sözcü TV'den İsmail Saymaz apar topar ayrıldı. Bu ayrılığın ardındaki gerçek ortaya çıktı.

Fatih Portakal'ın Sözcü TV'den aldığı maaş olay olmuştu. Portakal'ın da Sözcü TV'den ayrılacağı iddiaları vardı. Peki gerçek ne?

Ulusalpost.com'un aktardığı habere göre; Medya dünyasında ayrılık depremi yaşanıyor. Sözcü TV'ye veda eden İsmail Saymaz'ın Halk TV'ye geçtiği duyuruldu. İsmail Saymaz'ın ani bir şekilde Sözcü TV'den ayrılıp Halk TV'ye geçmesi kamuoyunda büyük bir şaşkınlık yarattı. Bu gelişmenin ardından, gazeteci Fatih Portakal'ın da Sözcü TV'den ayrılacağı iddiaları gündeme bomba etkisi yaptı. Özellikle Portakal'ın Sözcü TV'den aldığı maaş konusu daha önce de gündeme gelmiş ve tartışmalara neden olmuştu.
 

FATİH PORTAKAL SÖZCÜ TV'DEN AYRILACAK MI? 

Medya sitelerinde dolaşan iddialara göre; Fatih Portakal'ın Sözcü TV'ye veda edeceği öne sürülmüştü. Bu iddia doğru çıkmadı. Fatih Portakal'ın yeni sezonda da Sözcü TV ekranında yer almaya devam edeceği öğrenildi. 

İSMAİL SAYMAZ'IN İSTİFASINDA BOMBA SEYHAN AVŞAR İDDİASI

Kulislerde dolaşan iddialara göre Seyhan Avşar'ın Halk TV'deki özel haberler müdürlüğü görevinden istifa ederek Gerçek Gündem haber sitesinin başına geçmesi üzerine Halk TV harekete geçti.

Seyhan Avşar'dan boşalan boşluğu doldurmak için İsmail Saymaz'a çok yüksek bir teklifte bulunuldu ve Saymaz'da bu teklifi kabul ederek Halk TV'ye geri döndü. 

İlgili Haberler